grohunyek Creative Commons License 2013.11.14 0 1 13743

..nazért itt több dolog van...  elöbbszöris a Maszatomi05 nem én vagyok, hanem egy feltételezett üsmerös aki nagyon szeretne ö si rajzogatni de nem mer, nincs vér a könyökiben hozzá,  megrögzött technikai huzagolású manus aki csak biztosra mer fogadni, akkor meg minek ?  ugye ??DDD

Más.

 

.. rajzogatnék  én mai xfaktoros celebeket de valahogy sivár dolognak tartom festett bábukat skiccelni ,  ezért egy margaret thatcher vagy egy dzsugasvili pofalemeze , komeiniröl nemis beszélve, még mindig izgalmasabb vizualis olvasmánynak számit...  nazért  a házmesterünket szivesen megörökiteném  de nem mertem lefotózni eddig..:)

 

..ja hogya  barcsay müv. anatomia... szivesen megvenném, már csak nezegetni is (nem áll modomban), jelzem, 6000  ft. ér  ajándéknak számit, kivánok szerencsét Tingdangnak..:)

 

..ja és még mint divertimento , adott pillanatban  barcsay - abanovákvilmos szinte összetéveszthetö volt,  ha tehát  lelsz a sifon mögötte egy ocska barcsayt nyugodtan aláirhatod  abanováknak, hátha megdobja kicsit az árát  a zsibin..  :)