Ne haragudjon, nem bántani akartam, akarom, DE, ez egy fórum, ahol végre egy hozzáértő válaszol a laikusnak, legalábbis én ezt reméltem, és ebben ugye az a feltételezés, hogy a hozzáértő válaszát a laikus elfogadja. De Ön azt várja el, hogy tanuljam meg (de akkor a kérdéseimre magam is megkapom a választ) és utána vitázhatunk. Én nem vitázni szeretnék, hanem nagy utánaolvasás nélkül válaszokat kapni.
Remélem megérti, hogy alábbi választ miért tartom arrogánsnak. Csak azt mondja ki, hogy rosszul értem, de hogy azt hogyan kell érteni arra csak részben válaszol. Szőrtelenít..., no igen, de ezt akkor úgy kell érteni, hogy adott esetben mind a két megoldás VÉGLEGES, vagy a biológia mivoltjából kövekezően ez NEM is lehetséges... vagy igen. Ez egy eldöntendő kérdés.
"Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én NEM mondtam, hogy a villanófény alternatívája a lézernek, ha jól értem teljesen másra szolgál.”
"Nem szolgál teljesen másra! A villanófény alternatívája a lézernek. Mindkettővel hasonló feladatokat látunk el: szőrtelenítünk"
Fenti mégegyszer.
„Vagy a másik kérdés, hogy a 6-7 év mennyire reális.” "Semennyire sem. "
És akkor mi a korrekt válasz? Megint csak nem a kérdésre válaszol, hanem csak a minősít, még akkor is ha igaza van, de ezt senki nem kérte, sőt MEGÍRTAM, hogy nem értek a biológiai oldalához, csak az elektronikai és a fizikai részéhez. Nagyon kevés orvostechnológiát ugyan tanultam, de az még az alapismeretekhez is kevés (biológiai oldalró), így itt csak mint laikus (de értelmes, diplomás) felhasználó vagyok.
Akkor összefoglalva amit eddig sikerült megtudnom. Mind a villanófény, mind a lézere alkalmas szőrtelenítésre (ennek véglegessége még kérdés). Az, hogy kinál mi mennyire hatásos az sokmindentől függ, ezt feltételezem a kezelőorvos tudja és dönti el, hogy kinél alkalmaz lézert, kinél villanófényt, de erre kérek megerősítést. Nem feltételezek, ha akarja leírja, hogy mi alapján történik a választás.
Ha jól értem akkor Őn vállal garanciát. Csak a lézerre, mert az 95% és az 5% belefér, mint ahogyan írta, vagy a villanófényre is, mert Ön mint szakavatott azt előre tudja, hogy kinél lehet az hatásos.
Korábban azt írta, hogy a házi készülék is lehet hatások, de 100-ból csak 5 embernél, ami nyílván adottság. Ez orvosilag mennyire megállapítható egy vizsgálattal?
Tud-e esetleg arra adatot mondani, hogy egy házi készülék milyen tartományban szabályozható és az Ön által használt (villanófényes) készülés milyen tartományban.
Kb. így értem:
Házi ILP: 10-30 Joule
Kozmetikai ILP: 40-60 Joule
Orvosi ILP: 30-70 Joule
(Kozmetikai) 1. lézer: 10-70 Joule
(Orvosi) 2. lézer: 0-120 Joule
Türelmét és válaszát előre is köszönöm.