borcsimama Creative Commons License 2013.11.11 0 0 73307

Szervusztok, szép jó reggelt Mindenkinek!

 

Egy fokkal jobban vagyok, még nem tökéletes, mert minden mozdulat még fáj.... kenem, meg egyebek, remélem, azért hamarosan rendbe jön.... még ennyire nem fájt az életben, pedig egyszer-kétszer már volt gondom a derekammal, panasz befejezve!!!!! Hamarosan meggyógyul!

 

Tegnap az uram a házat izélgette egész nap, mert jó idő volt, s lassan már 11 éve lakunk itt, de most lesz felszerelve külső lámpa a teraszhoz, tegnap azt fúrta nekem, úgy örültem, mint majom a farkának.... hogy takaríthatok... megcsinálta, de hát férfiből van..... úgy csinálta meg... ahol a papok táncoltak....

 

Gyerekeim hazajöttek az este..... a lányom úgy nézett ki, mint akin átment az úthenger, hát nem semmi 4 napon keresztül szívvel-lélekkel, odaadással tanfolyamot tartani, s ráadásul egy ilyet.... (végén megvilágosodás), hogy ezt mindenki elérje, ahhoz a vezetőnek igen oda kell koncentrálni....

 

Na majd ma biztos mesél Dávid, mert szombaton leutaztak Anyához...... és tegnap együtt jöttek haza, már előre mesélte, hgy emeletes ágyon fog aludni Bettivel!

 

Lányok a kertben gyönyörűen virítanak a virágaim.... és az orgonán kipattantak a rügyek.... hát azért novemberben még ilyen jó idő ritkán volt, van.!

 

Tegnap befejeztem a lányok gyöngyeit...... most már az úrnak csak szerelvényezni kell......

 

Timi, sajnos magyar mintát nem találtam a szoknyácskához..... 

 

csak ezt: http://karlierobinson.com/2012/12/frilly-skirt-free-pattern.html