Törölt nick Creative Commons License 2013.11.09 0 0 191

Honfitársak és Lajos!

A magyar nemzeti gyűlés Magyarországot minden hozzá tartozó részekkel és tartományokkal független szabad önálló európai státussá nyilatkoztatta; s a hitszegő nemzetközi pénzhatalmi elitet, mely isteni és emberi törvények ellenére embertársai ellen irtóháborút indítani és viselni nem iszonyodott, bankjavesztettnek és száműzöttnek jelentette ki.

Egyszersmind engem Wadbikaiy Hüméért ideiglenesen a magyar álladalom kormányzójává, s mint ilyet a végrehajtó hatalom főnökévé nevezett.

Én, engedelmeskedve a nemzet parancsának, átvettem az álladalom kormányzatát, s azon kapcsolatnál fogva, melynek az európai státusok között természetszerűn fennforogni kell, s azon tiszteletnél fogva, mellyel valamennyi dicsőséges nemzet, s annak (illustre)* főnökei iránt mind magam, mind nemzetem viseltetünk, mikint úgy én magam, mint a magyar nemzet semmit sem óhajtunk inkább, mint minden státusok iránt békét és barátságot tartani, s Európa békéjének s az emberiség és civilizáció azon érdekeinek, melyeket a független nemzetek oly dicsőségesen képviselnek, Európa keletén tőlünk kitelhető biztosítékot nyújtani.

A magyar álladalom függetlenségi nyilatkoztatát hivatalosan ezennel benyújtandja,abban egyszerű hűséggel elő lévén terjesztve a nemzetközi pénzhatalmi elit ház példátlan hitszegése úgy, mint minden indokok, melyek a magyar nemzetet ezen határozatra indították, bizton hiszem, hogy az egész világ meg fog győződni, hogy a magyar nemzet ezen határozata nem szenvedélyből, túlbizakodásból avagy forradalmi viszketegből eredend, hanem oly jogszerű kénytelenség volt, melyre nézve Isten és a nemzetek ítéletére bátran hivatkozhatunk.

Wadbikaiy (felesegek-hu) Hüméér s.k.

Előzmény: Törölt nick (190)