Hát annak örülök, hogy ilyen tájékozott vagy, miszerint megvásárolták a kínaiak a PurePro-t.
És?
Ha jártál volna Kínában, akkor tudhatnád, hogy több minőség létezik ott is. Az egy butuska sztereotípia, hogy ami kínai az rossz. Ott is vannak kiváló minőségű termékek, de azokat ugyanúgy meg kell fizetni, mint máshol, tehát nem „kínai” az ára, hanem eléggé nyugati. Ez akkora butaság, hogy ezek szerint a Mercedes, Audi, Opel azért rossz, mert Magyarországon készül. Szinte az összes Nike cuccot Indiában gyártják, és még sorolhatnám…
Tehát hagyjuk már ezt a kínai „mizériát”, mert eléggé szakmaiatlan. Ami ugye a fórumos tekintélyedhez és múltadhoz nem illik. Szerintem az, hogy hol készült nem elsődleges minőségjelző. Ezzel az erővel akkor, ha svájci ember készít valamit, akkor az már nagyon jó minőség, mindegy, hogy nem is ért ahhoz, amit csinál, de rá van írva, hogy „svájci minőség”. Na, attól még lehet szar! A realitás az, hogy egy céget/márkát bejegyeznek valahol nyugaton, vagy valami hasonló helyen, majd a gyártást megkezdik Ázsiában. Ebben a globalizált világban tulajdonképpen mindegy az, hogy hol készül. Mondjuk, ha ezzel el kezdenél vitatkozni (mert gondolom, el kezdesz), abban az esetben lenne igazad, ha az élelmiszeripart vennéd alapul, mert ott a helyi sajátosságok és alapanyagok minősége játszanak meghatározó szerepet.
Szerintem Te is meglepődnél, ha tudnád, hogy mi minden készül ott, vagy máshol, mint ahogy gondolnád. Az én tudomásom szerint viszont (hogy szigorúan a topik témájánál maradjuk) a LUX víztisztító berendezések CE minősítését Ázsiában állították ki, ami ugye nem az a terület, mint amire asszociálsz a márkából. Mondjuk ez most egy kritikán aluli példa volt a valódi víztisztító rendszerekhez képest, de van ilyen.
Nem értem, hogy a ¼”-os jacko csatlakozók miért lennének a gagyi ismérvei, de ha Te mondod, akkor az úgy van. Nem értem azt sem, hogy miben nyilvánul meg a gagyiság egy csatlakozónál.
A tudatlanság a következő:
„gagyiárus” = gagyi árus
„vizzel” = vízzel
Azért mielőtt helyesírási tanácsokat osztogatsz, előtte nem ártana a sajátodét ellenőrizned. Mit képzelsz, hogy ilyen helyesírással javítgatod ki másét, pláne egy ilyen szakmai topikban. Azért elég sok elütéssel dolgozol,
tehát nem kellene olyan bőszen javítgatni, de látom, a piros nyilazás bejön.
Még mindig nem fejtetted ki, hogy milyen adataid vannak a valós és hazudott membrán adatokra. Érdeklődésképpen érdekelne, hogy mekkora GPD-s (igen, igazad van, nem GPS) a „profi” 3M-es víztisztítóban az ozmózis membrán. Feltételezem 150-es és akkor az sem 600 liter, hanem csak 567, tehát Te is hazudtál. Beismerem, nem 3.78541178 -al szoroztam, hanem néggyel. Na, bumm! Ugyan már! Visszaosztva nincs olyan GPD szám, ami kereken 600 literre jönne ki!
A „profi” elő és utószűrőknek valóban annyi a kapacitása (elméletileg), de az ára nagyságrendekkel drágább. A membránról Te állítottad, hogy masszívabb nem az ügyfélszolgálat, csak nem értem, hogy miért. Az előítélet dolgozik keményen, meg a szakértelem. Na, ez a felháborító egy ilyen szakembertől!