Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2013.11.08 0 0 2666

Tisztelt Jakab 12345!

 

Úgy érzem, olyan helyzetbe került, mint aki egy labirintusba megy be és öt ajtó közül választhat. Már az első ajtót elvétette, így aztán hiába gondolkodik logikusan, akkor is mindig rossz következtéseket kell, hogy levonjon. Túl sokat kellene magyaráznom, annyira sok helytelen kijelentése van. Ha kigyűjti az összes hozzászólásomat (előzőleg „Klsderm” néven írtam, de kérték, hogy legyen kint a dr.), és rászán 2 órát, mindent megtudhat a szőrtelenítésről. Sok kozmetikus ebből tanult szőrteleníteni.

 

Csak egy gondolat: ha egy elefántra rálövünk egy időben húsz sörétes puskával, nem döglik meg. Ha a húsz sörétes lövedék mozgási energiáját kiszámoljuk, akkor jóval nagyobb lesz, mint egy golyós lövedéké. És mégis a golyóbis ledönti fánit. Miért? Mert a golyó áthatolhat a vastag bőrön és koponyacsonton, míg a sörét nem. Ugyanez van a villanófénynél is. Villan mindenfelé, érre, hámra, tág pórusra. Nem hatol olyan mélyre és olyan nagy energiával, hogy professzionálisan lehetne vele szőrteleníteni.

 

A hangsúly a garancián van. Adják, vagy nem adják. Mert az otthoni, és ahogy ön mondja „ipari” villanófény hatása ESETLEGES. Az otthoni 100-ból kb. 5 páciensnél lehet hatásos, míg az „ipari” 100-ból 30-nál. Azért, mert a szőrtüszők nem egyforma mélyen vannak. Ez pedig a professzionális munkához kevés. Nálam 100-ból 95 siker, a többi garancia. És ez bele kell, hogy férjen a büdzsébe.

 

Kádárdr 

Előzmény: Jakab 12345 (2664)