borcsimama Creative Commons License 2013.11.04 0 0 73232

Szervusztok Kedves Kislányok!!

 

Pipőke de jó, hogy jöttél, még a másik helyünkön nem voltál? 

Szupi, hogy van már ékezetes lehetőséged is, és lapid... van..... akkor most már könnyebben tudsz írni.... nem lehet átállítani magyar írásra, akkor nyugodtan írhatsz vakon. Bár nem tudom, a laptopokat nem ismerem.... nem szerettem anno, míg a főnöknőmnek az volt.... sosem tudtam megszokni, hgy nem volt hozzá egere!

 

Itthon viszont a sok írástól az állítólag szuper erős billenytyűzetről eltünik mindig az L betű, pedig azt sem hasznbálom többet, mint az egyéb betűket.

 

Gyönyörű lett a kendőd..... és látom, hogy nagyon szorgalmas vagy....finom sütikét is sütöttél a párocskádnak.Biztosan fincs is volt.

 

Maruszja.... örülök, hogy Te is jöttél, már 1 éves az uncsid, olvastam a facebookon.... hogy rohan az idő..... remélem, hogy nem csak olvasni fogsz, hanem időnként írsz nekünk egy pár sort, mi van Veletek.

 

Májuska régen volt...... tán csak meglátogat majd........remélem, hogy jól van.... nincs egészségügyi problémája!!!

 

Hozok Nektek egy jó kis kávét, meg egy teát,most itt nálunk is hűvöskés az idő, esett az eső, örületes szélfújt az éccaka...... 

 

Ma délelőtt irány a belváros.... megyek a tászlikhoz gyöngyöt venni, de minőségit.......

 

A héten csüt. től nem lesznek itthon a lányomék, csak a gyerekek..... úgyhogy jó kis elfoglaltság lesz a hét végén...... de vasárnap jönnek haza..... és Dávidot Bettikém meg a nászasszony viszk el utánuk, és vasárnap együtt jönnek haza..... csütörtökön mennek a szülők. Még jó, hgy itt lakunk egymás mellett..... remélem, hogy Dávid már jobban viseli, hogy nincs itthon az anyuja, bár most beteg volt, hasmenése, meg láza volt!!!