korbulylevente Creative Commons License 2013.10.30 0 0 26900

Sziasztok!

Az elmúlt napokban rengeteg bejegyzést olvastam különböző fórumokon és szándékosan nem állást foglalva engedjétek meg, hogy egy gondolatot megosszak Veletek. Ady Endre írja egyik versében, hogy “nekünk Mohács kell”…Nos itt a mi szörfös közösségünk “kis”, a családnak NAGY Mohácsa és most sem szól másról a történet, mint az egyéni vélemények ütköztetéséről, sokszor személyeskedő, bántó hangnemben. Szerintem pont ez az a pillanat, amikor össze kéne zárni sorainkat és egységesen kellene kinyilvánítani részvétünket és lelki támogatásunkat a családnak, valamint kifejezni szeretetünket és elkötelezettségünket a szörfözés iránt! Én a magam részéről szívesen viselnék egy-mondjuk kék, de lehet más színű-szalagot a temetés napján és minden év október 23-án, ezzel emlékezve és tisztelegve, az általam személyesen nem ismert sporttárs emléke előtt. Véleményem szerint vannak itt a fórumon olyan karakterek, akiket most szándékosan meg is szólítanék, Vau, Backloop, Matto, Királylány és sokan mások is, akik ismertsége és elismertsége alkalmas lehet egy ilyen kezdeményezés felkarolására. A tragédia tanulságait pedig mindenki vonja le saját maga számára, ha akarja. Én megtettem.

RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK!

A szél legyen mindenkivel

Korbuly Levente