korbulylevente
2013.10.30
|
|
0 0
26900
|
Sziasztok!
Az elmúlt napokban rengeteg bejegyzést olvastam különböző fórumokon és szándékosan nem állást foglalva engedjétek meg, hogy egy gondolatot megosszak Veletek. Ady Endre írja egyik versében, hogy “nekünk Mohács kell”…Nos itt a mi szörfös közösségünk “kis”, a családnak NAGY Mohácsa és most sem szól másról a történet, mint az egyéni vélemények ütköztetéséről, sokszor személyeskedő, bántó hangnemben. Szerintem pont ez az a pillanat, amikor össze kéne zárni sorainkat és egységesen kellene kinyilvánítani részvétünket és lelki támogatásunkat a családnak, valamint kifejezni szeretetünket és elkötelezettségünket a szörfözés iránt! Én a magam részéről szívesen viselnék egy-mondjuk kék, de lehet más színű-szalagot a temetés napján és minden év október 23-án, ezzel emlékezve és tisztelegve, az általam személyesen nem ismert sporttárs emléke előtt. Véleményem szerint vannak itt a fórumon olyan karakterek, akiket most szándékosan meg is szólítanék, Vau, Backloop, Matto, Királylány és sokan mások is, akik ismertsége és elismertsége alkalmas lehet egy ilyen kezdeményezés felkarolására. A tragédia tanulságait pedig mindenki vonja le saját maga számára, ha akarja. Én megtettem.
RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK!
A szél legyen mindenkivel
Korbuly Levente |
|