Lupilu Creative Commons License 2013.10.27 0 0 1511

Takarítás felsőfokon!

 

Pincétől a padlásig!

Szeretne egy tiszta otthonra hazaérni egy fárasztó, munkával teli nap után? Leülni a kényelmes kanapéra, de még nem teheti hiszen várja önt a sok házimunka: mosogatás, vasalás, takarítás? Nőként pontosan tudom milyen érzés ez, ahogyan azt is milyen jó érzés egy patináns otthonba belépni, valamint azt is hogy a takarítás egy bizalmi munka, hiszen nem szívesen engedünk be magánszféránkba akárkit, így ingencsak nehéz kiválasztani azt az egy személyt akinek ezt a bizalmat megszavazzuk.

 

Több éves takarítási munkáim során (legyen az magánszemély vagy hivatali helyiség) sokszor találkoztam már ezzel a dilemmával, így ha megtisztel bizalmával, Önnek sem fogok csalódást okozni!

 

Jelenleg főállásban dolgozom (így leinformálható vagyok) de a munkám mellett a szabadidőmben minden időmet az Ön szolgálatába tudom állítani így megkönnyebbítve az Ön életét!

 

Vállalom magánlakások (valamint társasházak, lépcsőházak, irodahelyiségek, üzlethelyiségek) takarítását és a kisebb bevásárlásokat is szívesen elvégzem Ön helyett, hogy több ideje maradjon családjára, munkájára de lefőképpen Önmagára.

 

Olcsón, gyorsan, szakszerűen!

 

Megbízható – leinformálható – lendületes szakemberként állok az Ön rendelkezésére a hét minden napján!

Kérdésével keressen fel e-mailben. 

 

 

Taka-Ritas      

E-mail: 79taka.ritas@gmail.com