MC-BUBU Creative Commons License 2013.10.25 0 0 35

Ugyan régi a topic, de még most is bőven aktuális. Amúgy teljesen igaz, hogy az utóbbi 40  éven többször és többféleképpen is ellenőrizték, tehát a hatóanyagai, tartalma biztos. 

Ellenőrizték, hisz muszály volt ellenőrizni. Hogy miért is? Hát ezért, illetve a rövid történet:

Dr. Béres József megalkotta 1972-ben, és az immunrendszert a hiányzó nyomelemek pótlásával erősíti. A vásárlók körében hatalmas sikert aratott, a 70-es években csodaszernek tartották. Valjuk be, igaz is. A 70-es években a világon nem volt hasonló készítmény. Ekkor még csak próbálkoztak ilyenekkel. A Béres bevált. 

A hatóságok börtönnel fenyegették Bérest, sőt 1975-ben kuruzslás vádjával eljárás is indult ellene (tehát ellenőrizték is!!!). 

1976-ban szabadalmaztatta - (tehát ellenőrizték is, hisz enélkül nem lehet szabadalmaztatni), 1978-ban már gyógyhatású készítményként került forgalomba - tehát ismét ellenőrizték, hisz enélkül nem lenne gyógyhatású készítmény és nem is kerülhet forgalomba - ekkor már külföldön is ellenőrizték!

2000-ig így is maradt, ekkor nem csak gyógyhatású készítmény, de hivatalosan gyógyszerré is vált - természetesen ez is csak ellenőrzések után!

Hatóanyagai:

Vas (Vas-szulfát-heptahidrát formájában)2,00 mg

Cink (Cink-szulfát-heptahidrát formájában)1,14 mg

Magnézium (Magnézium-szulfát-heptahidrát formájában)0,40 mg

Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát formájában)0,31 mg

Réz (Réz-szulfát-pentahidrát formájában)0,25 mg

Molibdén (Ammónium-molibdát-tetrahidrát formájában)0,19 mg

Vanádium (Ammonium-monovanadát formájában)0,12 mg

Nikkel (Nikkel-szulfát-hexahidrát formájában)0,11 mg

Bór (Bórsav formájában)0,10 mg

Fluor (Natrium-fluorid formájában)0,090 mg

Kobalt (Kobalt-klorid-hexahidrát formájában)0,025 mg

Segédanyagai: aszkorbinsav; borostyánkősav; borkősav; kálium-nátrium-tartarát; amino-ecetsav (glicin); nátrium-edetát; glicerin; kénsav; oldóanyag: tisztított víz.

Mint bármi másnál, ennél is előfordulhat allergia.

A múlt rendszer nem véletlenül harcolt ellene, hisz tudjuk, a legtöbb, vagy szinte minden új ellen foggal-körömmel harcoltak - főleg azzal, ami nem fért bele a nagy szovjet testvér életpolitikájába.

Hogy a piacról el akarták tűntetni, az sem véletlen. Több magyar dologgal is ez történt, bizonyítja a történelem, a konkurensek megpróbálták lejáratni, kiütni a piacról, és ma is ez folyik valamilyen szinten. 

 

Ma már a Béres csepp Hungarikum!

 

Egyébként külföldön is kiváló szernek tartják, pl. a 100 ml-es Béres Drop Plus 59 - 60 dollár - elég magas ár. 

Amúgy "Béres Drops" vagy "Beres Drops" a google keresőbe, és igen sokmindent találni róla. Csak le kell fordítani.