GPS Creative Commons License 2013.10.18 0 0 2492

 

Nézd, Inhouse: nem vagyunk egyformák. Van akinek fontos ez a téma...és van akinek egy cseppet sem.

 

Én voltam olyan helyen (a digi hazájában) ahol 40 collos Samsung volt a nappaliban és úgy volt beállítva, ahogy a szerelő otthagyta kiszállításkor.

 

Kérdeztem a TV-ről ezt-azt, de fogalmuk sem volt - azt mondták, hogy ők valójában nem is nézik, néha bekapcsolják aztán megy ott valami rajta, de nem igazán érdekli őket hogy mi és hogy.

Ezért nekik tökmindegy, hogy hogy vannak rendezve a csatornák, de a képformátum is el volt állítva - de mindegy volt nekik az is.

 

Ilyen is van - az ilyennek én az ingyenes MindigTV-t ajánlom, az megy szobaantennával is, nem kell sem kábel, sem kábelcsatorna -fúrni meg aztán pláne nem kell semmit.

 

(pláne, hogy léteznek fúrás-fóbiás emberek is - akik egy elcseszett lakóparki lakásban - a konyhából frankón kifelejtették a konnektort) - inkább a nappaliból vezette az áramot 4 darab 1,5 méteres hosszabítón keresztül, mert azt mondta, hogy: "Azt el nem tudja képzelni, hogy bárki is bármilyen lukat fúrjon a lakásába - mert szerinte az barbár dolog".

A 4 hosszabító a láb alatt az nem az. Na mindegy.)

 

Szóval akinek a legfőbb gondja, hogy ne legyen kábel a lakásban (még kulturáltan, kábelcsatornába, szakszerűen szerelve sem) - hát én azt mondom, hogy az ne is erőltesse ezt a jelátviteli dolgot - mert vannak egyszerűbb megoldások is.

 

Lásd: szobaantennás MindigTV - ahhoz nem kell kábel egy szál sem. És még ingyért is van.

.

Előzmény: Inhouse (2490)