Köszönöm szavaidat! De tényleg elondolkodtam....
Főleg miután megláttam a másik Bak kocsit.... azt hiszem tényleg a gépi munkáé a jövő és azt kell "csak" szépen összerakni. Az a kocsi tökéletes...
Amikor fotomaratással készültek a modelljeim már akkor is kapisgáltam, de ma a Temofeszten megláttam a modellezőtársak munkáit, le a kalappal...! Köszönöm, hogy ilyen szép modelleket láthattam... és milyen terepkidolgozásokat...
Két dolog jut az eszembe, az egyik amikor elkezdtem járni modellvasút kiállításokra és megláttam 70-es évek technikájával készült terepasztalokat, műfű lapokból elkészített, hegyeket, az azokra rászögelt nem profilos síneket..... Szóval nagyokat derültem..
Aztán látom a srácokat miket csinálnak.... nagyszerű munkák!
A másik egy meghatározó élmény. Egyszer mikor még a Nosztalgiánál dolgoztam, egy fiatal srác az egyik szobi kanyaron (akkoriban egy szobi kanyar egy keskeny modell, :-) mert majdnem 5 órát álltunk Szobon) kért egy pár sztirol lemezt meg talán ragasztót, emlékeimben úgy él, hogy talán még adtam neki néhány rissz rossz tűreszelőt....
Aztán egy hét múlva megmutatta mit alkotott.... szóval akkor tudtam már hogy nem sok keresni valóm van a modellezők között.
Ez nem panasz! Nagyon boldog vagyok és büszke erre a ma már nem annyira fiatal emberre, mert csoda dolgokat alkotott.