Giorgioo Creative Commons License 2013.10.11 0 0 113

Gondolom a nyál termelődéséhez azért szükség van vízre mert azért a bőrön át is párologtatunk rendesen. Praktikusnak hangzik a saját nyál ivása és nyilván nem véletlen :) Érdekes, hogy ezekről a dolgokról nem lehet sehol sem hallani, olvasni. 

A vérnyomásra visszatérve az, hogy kitaláltak értékhatárokat és magasságtól függetlenül egységesítik és minden emberre alkalmazzák azt már régóta furcsállom. Egy magas embernek ne legyen már ugyan annyi a vérnyomás értéke mint egy törpének. Minimálisan a magasságot is figyelembe kellene venni szerintem.

A turmixnak az az értelme, hogy a gép helyettem rágja meg a zöldséget gyümölcsöt olyan apróra, amilyenre én sosem tudnám hogy már csak fel kell szívódnia az anyagnak vékonybélből és nem kell a szervezetnek küszködni az emésztéssel legalábbis én így tudom ami persz nem szentírás de jók a tapasztalataim. Most jutott eszembe, hogy olvastam vagy hallottam valahol, hogy Boldog Özséb is azt tanácsolta a betegeknek akik hozzá fordultak segítségért, hogy ötvenszer rágják meg az ételt  de ha nagyon betegek akkor százszor mielőtt lenyelik. A mai kajákat már nem nagyon lehet ötvenszer megrágni az biztos, de hogy ez lehet a megoldás a bajokra abban kezdek egyre biztosabb lenni. Gyulladásokra mi volt a terápiád mert írtad, hogy voltak régen ilyen problémád is ? 

Előzmény: ghepard (112)