Gayatiboy3 Creative Commons License 2013.10.07 0 0 10924

Sziasztok!

 

Nos. Az én történetem nem is koleszos és csak részben homo. De!

Egyben segítséget is szeretnék kérni, véleményeket olvasni, hogy ti mit tennétek!

 

Van egy barátnőm, aki huszonéves már, és sok éve megvan. Van neki egy öccse, aki most tini (17 éves). Tavaly vettem észre, hogy nézem a fenekét, ami igen formás, szép darab, mivel sportoló. Focizik rendszeresen. A lábai is szépek, főleg a combjai. Kevés, de férfias szőr akad rajtuk.

Szóval tavaly óta figyelem a seggét, és azóta egyre jobban kívánom őt. Egyre jobban azt szeretném, ha megfoghatnám a seggét, símogathatnám, esetleg a farkát is a kezembe vehetném.

Egyszer tavaly nyáron ki is elégítettem a vágyamat a segg megfogásban. Egy strandolás után elaludt, és tudom, hogy mélyen alszik. hason feküdt egyik lába felhúzva. Nem volt a környéken (emeleten) senki, és vettem a bátorságot, bementem és kb 10-20 másodpercig élveztem a gömbölyű formákat a kezemmel. Azóta max viccből csíptem meg neki, vagy rápacsiztam, de nem sűrűn, nehogy feltünjön valami.

Tegnep meg azt álmodtam, hogy a egyedül voltunk itthon és összeakadtunk a konyhában, ahol ő kezdeményezett egy seggre csapással, ami után megcsókolt. A vége jó kis érzelmes petting volt. :)

Egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy hogyan kellene közeledni hozzá, jeleket adni neki, de ha veszi is, abból ne legyen lebukás.

Ha téves útra megyek, képes visszamondani a szüleinek és annak beláthatatlan következményei lennének! A barátnőmet is szeretem, de az öccse jó lenne az ilyen vágyak kielégítésére! :)

 

Mit tegyek? Hagyjam a csudába, vagy maradjak ezen a szinten? 

 

üdv!