.ETNA. Creative Commons License 2013.10.07 0 0 41005
Jahno: nem kell túlzásokba esni, vagy átlendülni a ló túloldalára! Soha (soha!!) nem azt mondom, hogy a "magyarok köcsögök", hanem azt: de bunkó ez az x.y. - tök mindegy, hogy magyar, török, német, amerikai vagy hottentotta. Nem a kerület rendes, hanem x, vagy y . . no és persze z meg s . . ! Ahogy nem x város bunkó, hanem az ott élő x.x. vagy k.m.!! Van azért különbség!!
A Ferrari sztori itthoni valószínűsége kb. 20% . . Ferrariban vagy menő "nyugati" új kocsiban, sokszor (ez azt jelenti nálam, hogy nem mindig) laza beképzelt kivagyi tahók ülnek. Ettől még megállhatnak itt is, de azért nehogy azt mond már, hogy ez lenne az általános!
A régi Mazdánk (nem új típus) mögött anno simán plattyogtak a vadiúj német Mercik, bazi nagy Audik, itthon viszont rendszeresen úgy gondolták, hogy nehogy már egy "ócska Mazda mögött döcögjek 50-nel a városban a fullos autómmal" :-) Ez se általános !!!! Na mindegy, van itthon is rossz és jó, van "otthon" is jó és rossz tapasztalatom. Speciel a zebrás megállásban a "német zebrák lóhosszal vezetnek":-))
Na ennyi erről elég is részemről:-)))
Előzmény: Jahno (41003)