vzstrial Creative Commons License 2013.10.04 0 0 283

Bocs, hogy belevau:) Avid-ot olvastam, talán Media Composer, de majd Bad válaszol bővebben.

Nem tudom mi a bajod evvel a videóval:) Nekem tetszik. Az első lassítás talán egy picit túl hosszú volt, de utána végiggondoltam, és valószínű én is ennyit hagytam volna :)

Én hegymászni vittem el magammal, lassan megvagyok a végleges videóval, ha érdekel bedobhatom ide. Első tapasztalatom, hogy ha fejen rögzíted néha elkerülhetetlen, hogy ide-oda rángassad a képet, ami engem pl. elég zavar. De amikor a sziklán vagy nem azon gondolkodsz, hogy lassabban mozgassad a fejed.

Ha kritika, és ez tényleg a jövőre nézve tanács, hogy törölgessed néha meg a tokot :) engem csak azok a rohadt vízcseppek zavartak.

Én viszont Final Cut Pro X-et használok (mac-es), így renderelésben nem tudok segíteni. mov-ot amit kiad bőven 4-5ször annyit foglal mint mondjuk egy m4p, vimeo-ra raktam már egy videót, igaz azt Canon EOS 7D-vel rögzítettem de oda pl a MOV-ot raktam fel, 5 perc és közel 500 mega lett a videó, épp belefértem a napi limitbe :) Meg 500 megánál többet nem is tudsz feltölteni az ingyenes fiókkal.

Ez az a videó, de nem gopro, ellenben szóltam a srácnak, hogy megvan a cucc mehetünk akár GoPro-val kiegészülve is :)

Előzmény: Sonya91 (282)