k125k125 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 88

Szállás: Booking. Vagy nekem sikerült extra ajánlatot találnom már többször is, a Dertour.at oldalon. Mivel nem főszezon, amikor mész, mindig vannak akciók igazán jó helyekre is. Át kell bogarászni, aztán összehasonlítani, a különböző weboldalak ajánlataival. Ha pedig AB-nel fogsz repülni, akkor mindenképen az ő ajánlataikat is hasonlítsd össze a többivel. Mint írtam, a mi esetünkben, ők voltak magasan a nyerők. A repjegyet ha nézed, az oldal alján, felajánl egy lehetőséget, hogy szállással együtt milyen ajánlatok vannak.

 

Tetszik, nem tetszik kérdés.

Én írtam, hogy nekem nagyon bejött. Itt nagyon fontos, hogy ki mit látott már. Az tény, hogy hivatalos megfogalmazásban, félsivatagos a sziget klímája.

Szándékosan nem fogok olyat írni, hogy szerintem menjetek ide, vagy ne menjetek ide. Ezt nektek kell eldönteni.

Mi, többiek abban tudunk segíteni, hogy felhívjuk a sziget előnyeire és hátrányaira a figyelmet, hogy a lehető legreálisabb képet össze tudd rakni magadban, és hogy ésszerű érvekkel tudj döntést hozni.

Tehát ne azt várd, mint Maldívon, vagy Punta Cana-án. A leghosszabb összefüggő homokos partszakasz is néhány száz méter. Amiben nem vagyok biztos, hogy természetes szakasz, lehet, hogy mesterségesen lett kialakítva az egész. Curacaón teljesen tagolt a partszakasz, gyönyörű öblökkel a déli részen, északon pedig a számomra életem egyik legnagyobb élményét nyújtó Boca Tabla.

Ha megnézel Curacaóról szóló videókat, mindenhol az öblöket látod, a vontatóhajó roncsot, a sok mindent megélt belvárost, a búvárkodást, és a Boca Tabla-át, meg a Curacao likőrt. Szóval nem egy tipikus karibi élményt fogsz itt kapni, de pont ezért különleges, mert mást ad, egyedi. Ha fel vagy készülve, hogy milyen a hely, eldöntötted magadban, hogy tetszik, meglátod benne a különleges dolgokat, akkor biztos, hogy nagyon jól fogjátok érezni magatokat.

Azért minden ide utazónak tisztában kell lennie azzal, hogy egy hatalmasnak mondott olajfinomító van a szigeten, ami ha minden igaz a venezuelai olajat finomítja. Igazából, ahogy láttam két fő része van, de egyik sem zavaró, a reptérről befelé jövet láthatod a Schottegati részt. A google mapson jól látszik, hogy az öböl körbe van építve. De ha bent vagy a városban, onnan már nem látszik, én nem is láttam többet, csak amikor megérkeztünk, mert visszafelé az öböl bal oldalán mentünk a taxival, onnan már nem látszott.

Szóval nézegess videókat, egyéb infót sok mindent leírtam, hogy mi mit tapasztaltunk, mire lehet számítani.

Előzmény: Mézike84 (86)