Igaz én nem kérdezősködtem , hanem üsszeszedtem a témában az összes érvényben lévő jogszabályt és előírást, és azok alapján jártam el. Pontosabban az a legigazabb hogy én is kérdezősködtem, de ahány válasz annyiféle, és eztán támadtam a google-vel.
Az álltalam ajánlott cégtől már nagyon sok autóvillamossági terméket vásároltam, és mivel jártas vagyok némileg a kereskedelemben , nem találtam még a kifogást az üzletpolitikájukban sem a termékekben sem a tájékoztatásban. A garanciáról nincs ismeretem mert még nem volt ilyen jellegű problémám. Az árak szarintem elfogadhatóak, és álltalában másnapra megérkezika rendelés.
Az én véleményemet a szabályok ismerete formálja, mert ha ha bajvan a hatóságok is azok ajapján fognak eljárni.
Persze olyan szintan lehet kötözködni mint ő . Sok ellentmondás van ha okoskodni akarunk.
Mondok egyet okulás képpen.
Magyarországon egy átlagos személyautó vonóhorgot függőlegesen 50 kg-al terhelheted. Ebből adódóan használhatsz vonóhorogra szerelhető kerékpártartót.
Viszont már kerékpárt nem szállíthatsz rajta. Magyar jogszabály a rakomány nem takarhatja el a hatósági jelzést, a hatósági jelzést eredeti helyéről nem távolíthatod el, nem használhatsz házilag készített papírból vagy matricából készített 3-ik rendszámot.
És még millió1 ilyen példa van.
Valamikor felraktam ide a nappali menetfényre vonatkozó összes előírást.