Biztosan igazad van doki, a szakkönyv is habkőporról ír, meg téglaporról, egyebekről.
"habkőpor (vagy eleve színezett fatapasz)+szeszes pác a színhez+nagyon híg sellakk, de jó a nitró is"
Ezzel csak az a baj, hogy Neked ez a rutinod, nekem viszont ezeket az anyagokat ugyanúgy meg kellene vennem, mert nincs itthon, nem dolgoztam velük. (jó, nitró talán van itthon...)
Ez a Milesi cucc 2500Ft körül van (0,25dkg) és ha nem olyan, ami pár hét alatt megdöglik, akkor nekem megéri(ha jó). A Milesi központ közelebb van hozzám, mintha bemegyek a belvárosi szakboltba a kedves nevű, de fogalmam sincs mit rejtő tripoliföldért :)
No, most megálltam és rákerestem a hangkőporra, hogy például ilyet hol lehet vásárolni? Közben erre leltem:
"A legegyszerűbb a habkőporral és spiritusszal való pórustömítés. Ennek hátránya, hogy a habkőpor idővel kifehéredik. Sokkal jobbak az olajos vagy a cellulóz-nitrát-lakkot tartalmazó pórustömítő anyagok" forrás
Akik már nagyon unják a pórusaimat és inkább kozmetikushoz küldenének, azoktól elnézést! :))