muzsan Creative Commons License 2013.09.21 0 0 5740

Kedves Jyrki!

 

Nagyon szépen köszönjük bíztató szavaid! Van még egy kis idő a felkészülésre, de sokat jelentett, azaz megkönnyebültünk, hogy nem kell kocsit bérelni és átvezetni egy éjszakát, a lehet -20 fokos hidegben, 2 méteres hóban, ismeretlen utakon.

Viszonylag olcsón, 10 euróért, meleg vonatban, biztonságosan el tudunk jutni Oulu-ig a segítségeddel. Sajnos nem beszélünk angolul, autós térképet se tudtam még beszerezni, csak európai van, azon meg nem részletesek az utak.

Kérni szeretnék még Tőled, de csak tényleg akkor, ha ráérsz, mert nincs szándékomban, hogy így ismeretlenül kihasználjam az erre fordított időd, ha van más elfoglaltságod! Csak akkor segíts, ha tényleg nem gond!

A kérdésem a következő:

 

Utazás: Tampere-Oulu vonattal.

Oulu-Vaala-Paltamo 22-es útvonalon busszal, majd lentebb az elágazás után felfelé az E63-úton,

Kuikkavaara, ott leszállni a buszról és Vuokkattiba átmenni valamivel.

 

Na ehhez a távolsághoz jó lenne valami segítő link, hogy oldjuk meg? Vagy menetrend a buszjáratokról. Milyen irányból közelítsük meg? Lehet vasárnap nincs is megfelelő buszjárat, akkor viszont kocsit kell bérelnünk Ouluban vasárnap reggel.

Jól beszélsz finnül, gondolom? Magyar vagy? Jó lenne összeismerkedni! Annyira személyesek a kérdéseim, jó lenne privátba folytatni! Írj E mailt, ha ráérsz! Köszönöm!

 

 

Előzmény: Törölt nick (5739)