totya90 Creative Commons License 2013.09.17 0 1 10909

 

Az én történetem nem koleszos és nem nevezném homoszexnek sem (bár nem tudom), lényeg az hogy én heteró vagyok.

 

A dolog annyiból állt, hogy a legjobb haverom, barátom aki szintén heteró kitalálta hogy legalább egyszer az életben szeretné kipróbálni az orális érintkezést egy pasival. Mint elmondta, régóta elmélkedett már ezen, hogy milyen lehet, önmagának sem tudta megmagyarázni miért kívánja ezt. És mivel ez nagyon kényes téma, fontos a diszkréció és a bizalom, idegennel úgysem találkozna, így konkrétan rám gondolt, azaz engem szeretne leszopni. Biztosra vettem hogy egy rossz vicc az egész, de bizonygatta hogy nem az. Próbáltam udvariasan elutasítani mondván, hogy tőlem távol áll az ilyesmi, de a baráti segítségnyújtás szellemében elméletileg csak rádumált. Mai napig nem értem hogy, de aztán csak sikerült meggyőznie arról hogy egyzsr kibírom, senki nem tudja meg.

 

Megbeszéltük hogy néhány nap múlva megvalósítjuk. Én nem is tudtam eldönteni minek örülnék jobban, ha tetszene neki vagy ha nem. Mert ha bejön neki, lehet máskor is jön a hülyeségével, ha nem, akkor presztizskérdés nekem, hogy netán béna voltam. És aggódtam is hogy esetleg kitudódik, lebukunk vagy valami.

Mindegy, pár napig böjtöltettem előtte hogy jó sok jöjjön, mert az az igazi férfias ha tetemes a mennyiség.

Eljött a nap, le lett szervezve, erre hozott egy bilincset. Na, mondom ezzel mi a terv? Azt mondta, hogy Ő letérdel, bilincseljem hátra a kezét és úgy képzelné a dolgot. Nekem semmivel nem kell törődnöm, csak bánjak úgy vele mintha csaj lenne és ne csináljak gondot magamnak.

 

Már láttam hogy ez nem normális, de belegondoltam, hogy ha rajta a bilincs legalább nem tudja fogdosni a farkam, sem a seggem markolászni ami újabb lelki problémákat okozna, így csak legyintettem hogy jó. Viszont mondtam, hogy akkor tudom jobban elképzelni hogy csaj ha lekapcsoljuk a villanyt. Ez így is volt. Lezuhanyoztam, furcsa érzés volt a szitu, de letérdelt előttem hátrabilincselt kézzel és óvatosan a szájába tettem. Tudom meghatódott ettől. Lassan mozgattam a fejét, hol csípőből segítettem ahogy illik, jól bírta a dolgokat. A végén már kissé begyorsítottam, nem bírtam ki hogy ne rángassam be a fejét. Gondoltam max. nem kéri többet ha nem tetszik. Végül beteljesedett a dolog, kapott rendesen. :) Azt mondta hogy kifejezetten élvezte ezt a megalázott szerepet, tetszett neki a szitu, örült hogy megvalósult.