vjano Creative Commons License 2013.09.17 0 0 17601

Én is megjártam, a szó szoros értelmében...

Foglaltunk a Nerudován egy jónak látszó helyet (Little Quarter Hotel), ahol közölték, hogy a szobánkban elromlott a vízvezeték, WC stb, - szóval kiadták másnak, és minket átvertek.

Szóltam nekik, hogy ok, akkor mutassák meg a mi szobánkat a rossz WC-vel és egyéb hibákkal. Ezt megtagadták, adtak egy üveg pezsgőt és hívtak egy taxit ami átvitt bennünket a Bily Levbe (Zizkov) Ez is jó hely lényegében, dehát mi most a Nerudovára voltunk lélekben felkészülve...:-)

Este azért a közelben sikerült jól érezni magunkat...(részletek ld. lentebb)

De ezzel nem volt még vége: szombat de. a zsúfolt 22-esen kikapták a tárcámat (összes irat+pénz) Így a célbavett brevnovi kolostor helyett a dejvicei rendőrőrsön töltöttünk el kellemesen kb. két órát..

Utána azért kijelentvén, hogy nem hagyjuk magunkat mintha mi se... irány Brevnov, és a többi tervbevett műintézmény.

Az este azért jól sikerült sörileg, aztán "hazaérve" a szállodába kaptam az üzenetet a rendőrségtől, hogy megvan a tárcám az összes irattal...reggel meg is kaptam (mondanom sem kell, hogy a pénz nélkül)

A fenti apróságokat kivéve a túra lényegében fényesen sikerült, főleg a fantasztikus felsőerjesztésű levek tették emlékezetessé.

A felkeresett helyek időrendben:

Breclav Lokalka, Ferdinand, Vytopna, Rotunda, Tri Ruzi, U Glaubicu, U Kocoura, U Slovanské Lipy, Merenda, Hostinec U Viléma, Klasterni Senk, Prvni Pivni Tramway, Zly Casy, Beermuseum,  Bredovsky dvur, Breclav park, Breclav Lokalka.

A fogyasztott sörök időrenben:

Starobrno, Ferdinand, Krusovice, Staro, 3Ruzi Polotmavy&Svetly, Pilsner, Bernard, Brevnov IPA, Cornel Single Malt Ale, Král Sumavy, Rampusák, Kaltenecker Chopper IPA, Bernard, Svíjany, Benedikt IPA, Kaltenecker Chopper IPA, Matuska California IPA, Permon IPA, ZA IPA, Matuska, Kout Tmavy, Pilsner, Bernard, Starobrno

 

Előzmény: Koleno (17599)