lazy g. Creative Commons License 2013.09.17 0 0 8201

Igen,én is hallottam,h az idei szezon gyengébb,mint pl-ul a tavalyi is volt.

Természetesen elfogadom. A kritikát is,az ellenvéleményt is,bármit! Nem ezzel volt a probléma. Nekem a stílussal,a pökhendiséggel volt a bajom,semmi mással. Főleg,ha ezt egy olyan ember teszi,akinek semmi alapja nincs hozzá(ez a soraiból kiderült),ráadásul nem kérdezte senki. Ennyi az egész.

 

Épp ma hallottam a munkahelyemen egyébként,hogy az egyik nálunk dolgozó fickó nem szedte be a számára felírt gyógyszert,hanem elkezdett unicumozni... Ez jó pár éve történt,csak ma mesélte el,mert hallotta,h az allergiáról beszélgettünk. Elmondta,h amikor jött a tünet,megivott mindig egy feles unicumot... Azt mondta,h évek óta semmi baja sincs.
Ezzel nem azt mondom,h mindenki igyon unicumot,de lehet,h valakinek ez is egy megoldás. Lehet,h mindenkinek más a "gyógyszer",szervezetétől függően.
Nekem ez a tea-kúra bevált. Elképzelhető,h nem mindenkinek jó,de én azt mondom,h egy próbát megér. Nyitottnak kell kell lenni minden újra,mert lehet,h épp ott lesz a megoldás.  Aki nem hisz benne,az meg se próbálja,az csak szedje a "bogyókat"... :)

Előzmény: zlota (8200)