Lédiell Creative Commons License 2013.09.03 0 0 6

Amióta megy a Sanoma körüli fideszes óbégatás, próbálom elképzelni, hogy Szabó Gyuri és a Sanoma hogyan fogja a választást ellenzéket támogató és kormányellenes cikkekkel befolyásolni.

Milyen lapokat is ad ki a Sanoma?

Story Magazin, Best, Nők Lapja, Kismama, Cosmopolitan, Színes RTV, Elle, Marie Claire, Kéthetes RTV, Otthon, Praktika, Wellness, National Geographic, Wellness, Füles és hasonlók:

 

http://sanoma.hu/Hirdetoknek/Magazin

 

Na, most ezekben mégis hogy fog érvényesülni az ellenzék? A Cosmóban "Brüsszeli kalandjaim" címmel Kovács László indíthat majd sorozatot Deutsch Tomi helyett? A Storyban Bajnai Gordont fotózzák majd focilabdával Orbán Viktor helyett? A Kismamában Dúró Dóra és Novák Előd fog babázni Deutsch Tomika és legújabb neje helyett? 

 

Értem én, hogy megy a fosás, de egyrészt szögezzük le: a Sanoma egy finn részvénytársaság tulajdonában van, akik azért tették oda ezt a Szabó György nevű figurát a kiadó élére, mert érti a szakmát, és nem azért, mert jóban van Bajnai Gordonnal vagy Gyurcsány Ferenccel. Másrészt a Sanoma magazinjai nem alkalmasak politikai propagandára egyik oldal felé sem, soha nem is végeztek ilyen propagandát, és valószínűleg nem is fognak. Le kéne már szállni a cégről, mert csak nevetségessé teszi magát, aki azzal riogat, hogy a Füles újság meg az Elle magazin leleplező cikkei eldöntik a választást. 

Előzmény: Törölt nick (-)