Szeleszte Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57537

Szia

 

Egy icipicit vékony volt a nyálkahártyád, hogy oda bármi is feltapadjon. Csináltál valamit, hogy ekkora különbség van a két hónap között? betegség, antibiotikum, vagy bármi?

 

Remélem észnél van a dokid. Nekem lett volna még egy petevezetékátjárhatóságim és utána jött volna a Closty. Kicsit tartottam tőle, mint minden idegen anyagtól és beavatkozástól. Az hogy követi a ciklusod UH_val mmindenféleképpen jó, mrt ebből fogja tudni bemérni meddig mehet el. A dokiknak még mindig könnyebb egy clostys stimmuláció, mint az utána következő tortúra, ezért reménykedni szokta benne, hogy egy ilyen kúra alatt összejön a baba. Remélem a következő ciklusod jobb lesz.

 

Mi holnap megyünk a dokihoz, remélem a baba is jól van. 150 gr ch diétán vagyok plusz a met-,amit kiharcoltam magamnak. MOst a vércukormérő körül van egy kisebb fennforgás, de épp valamelyik nap írt egy csaj egy másik fórumon, hogy a Dcont mérővel mért kapilláris vér 2 egésszel eltért a vénás vértől, a belgyógyásznak is ilyenje van, 1,3-el mért többet, mint az én Méry készülékem. Ezt csütörtökön rövidre fogom zárni, mert a körzeti vesz vénás vért, és összetudom hasonlítani a kapott eredményt a vércukormérőmmel. Aztán ha stimmel akkor a belgyógyász orra alá dugom.... egy hihetetlen hibbant libát fogtam ki és még szabadulni se tudok tőle.... Nem elég, hogy 6 hétre magamra hagy és nem kérte le a HGA1C-t, amiért a körzetim csókoltatja még fenyeget inzulinnal meg a 32-dik héten meg akar cukorterhelni.

 

Amúgy utána olvastam szakkönyvekbe, hogy cukorbetegségről a 75 gr cukor megivását követően a 120-dik percben ha magasabb a vércukor 11,1-nél akkor beszélünk cukorbetegségről. Ha a vércukor 7- és 11 között van, akkor csökkent glukóztoleranciáról, nekem 10,1 volt, és három éve egy öt pontos cukorterheléssel ugyanezt mondta a diabetológus... Mi a vihartól múlt volna el terhesség alatt? Erre a belgyógyász: cukorbeteg inzulin, tényleg nem normális.

Előzmény: szegedi_lány (57533)