Raidx Creative Commons License 2013.08.31 0 0 27122

Jó neked, hogy van kitől kölcsön kérni szerszámot. A kábel felől csak nyitott kulcsal lehet hozzáférni az anyához. Van nálunk egy mobil gumiszervíz aki hívásra házhoz megy egy jól felszerelt autóval és seperc alatt javítja az autógumikat. Beszéltem vele de csak az első kereket vállalta volna el. Nem tudom mi az oka, de még a sima kerékpárszerelők is sorra zárnak be. 4-6 éve itt a környékünkön is volt vagy 4 most csak egy van de ebringát nem vállal még akkor sem ha kiveszed a kereket és úgy viszed neki. Valószínűleg nagyon nem éri meg vállalkozni pedig elég sok e-bringás szaladgál a környéken. Próbáltam azt a technikát amit Snow 1 leírt csak a nyerget kellene kivenni és kellene egy nyitott krova, hogy a kábeles oldalt is lehessen szerelni. Na meg volt két lábtartó utanzát amitől nagyon nehezen lehetett az anyákhoz férni. Mivel személyszállítás nálunk nem engedett így feleslegesnek itéltem és kihagytam az összeszereléskor. Kár, hogy Zoliék majd 40 km-re vannak így nem egyszerű igénybevenni a szolgáltatásukat. Én meg maradok a számítógép javítás szerelésnél ahhoz az elmúlt majd 20 évbe összejött minden ami kellhet. Bár már azzal is ritkán foglalkozom, inkább csak a családnak barátoknak. 

Előzmény: dube/1 (27117)