Zsokabi Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3224

Sziasztok!

Én 18 éves korom óta érzem azt, hogy a lányos dolgok érdekelnek. Anno amikor filmen láttam két lányt csókolózni az nagyon felizgatott, kívántam, de nem mertem lépni az ügyben. Többször fantáziáltam lányos szexről, meg lett a hatása, nagyon nedvesedtem.

Nem volt olyan sok pasi az életemben, de azoknál a lányos dolgok, ill. a többes szex szóba sem került. A mostani párommal több mint 10 éve vagyok együtt. A lányos dolgok, ill. a a többes szex az elején szóba került. Ki tudott nyitni ezen irányba, és nem bántam meg.

Volt elég hosszú távon barátnőm, volt hármas kapcsolatunk lánnyal, ill. párokkal párcsere nélküli kapcsolatunk is. Egyik sem egyéjszakás kaland volt, azt nem szeretem/szeretjük!

Az utóbbi 3 év egy kicsit másképpen sikerült mint ahogyan terveztük, nem fért bele a párokkal való ismerkedés, ill. a lányos "kicsapongásom" az életünkbe sajnos. Most, hogy megváltozott az életünk (visszazökkentünk a régi kerékvágásba), ismét van időm/időnk ismekedni.

Vágyom a lányos érintésre, csókra, simogatásra egy aranyos, szimpatikus lánytól, ill. arra, hogy én is egy lányt kényeztetni tudjak! Nincs ideálom ránézésre szimpatikus legyél, de duci testalkat nem jön be. Én 41 éves vagyok (178/68),  a korosztályomat keresem!

Azt amit mi lányok tudunk egymásnak adni, azt a pasik nem tudják pótolni, és ez az ami hiányzik. Lányokkal ismerkednék, ill bi hölgytagú párokkal is ismerkednénk, párban.

Ha valaki magára ismer, és úgy gondolja, hogy ismerkedjünk, akkor várom a jelentkezését. E-mail publikus!

Pasik, és olyan párok ahol a hölgy tag csak a képzeletben létezik azokat kérem ne keressenek, nincs rájuk időm! Köszi előre is!