nagyjából 100%, hogy a véletlen dönti el, ki lesz a bajnok. a héten párszor meggyőződtem erről.
kezdődött csütörtökön a ligakupával, ami annyira nem érdekel, de elég viccesnek tartom, hogy levertem egy csapatot 3-0-ra, majd ugyanazzal a taktikával kapok tőle 3-at... lehetne ez az én hibám is, hogy nem állítottam másik taktikát, illetve az ellenfél dicsérete, hogy megtalálta a gyengéimet, DE nem.
közel 100 kl-lel sikerült 1 mesterit és 2 nagyszerűt lőnöm a rendes játékidőben, míg kaptam egy bri fejest egy rsz (!!) kl + nagy lj-s kh-tól (tudom + 50%, de akkor is nehezen jön ki) úgy, hogy a kapusom simán nyerte a helyezkedésit és a védési kísérlet is hárítást indokolt, erre majdnem 50 lb-vel bevédte. LOL
ificsapatom 14-3-as gólhelyzetek mellett játszott 3-3-at, nem is kommentálnám, ez is LOL.
ma meg nyitok megint közel 100 kl-lel nagy nagy bri hármas lövéssel. 100 th-val 100-as átadások mellett véletlenül se megyek el tisztán soha, aztán az utolsó 3 percben kapok 2 gólt. 1 benne volt, azzal nincs is gond, na de hogy egy nagy th-s csatiról közel 2* 100 vh-val (átl ál mellett is) elkéssek? na ez már megalol.
így csinálhatok akármit.