pinguru Creative Commons License 2013.08.23 0 0 35940

Hát biza a fogak igen csak bibisek, ezek már nem tejfogak voltak, nem fognak újak kinőni.

 

 

Dezső türelmesen átbogarászta a játékgyűjteményét, de ilyen fogaskereket nem talált, ezért úgy döntött, hogy kihegeszti a fogak helyét.

 

 

Bertike eközben beállította a megfelelő áramértéket, gáznyomást a reduktoron, a hegesztőhuzal előtolási sebességét.

 

 

A kis praclik magabiztosan tartották a hegesztő pisztolyt, még a legnagyobb villogások közben is.

 

 

Íme az elkészült korona, ebből kell fogakat csiszolni.

 

 

Szerencsére a manókák igen ügyesen kezelik a flexet, szépen kivágták a fogakat, amik passzoltak az emelőmotor fogaskerekéhez.

 

 

A mechanika összeszerelése után leellenőrizték, hogy a motor szerint is jók-e az illesztések, az eredmény megfelelő, nincs szorulás.

 

 

Ezután nem maradt más, mint az ablakemelő szerkezet visszaszerelése, előtte a hellokitty-s PEZ adagolóval megfelelő mennyiségi zsírt kentek a fogaskerekekre és a sínekre.

 

Összeszerelés után nem maradt más hátra, mint a szerszámok összegyűjtése, éppen ideje volt, mert már fürödni kellett menni, persze nem maradhat el pár Bogyó és Babócás (igaz) történet.

 

 

Összegezve, érdemes a kölköket tanítgatni a szerelgetésre, sosem lehet tudni, hogy mikor lesz szükség ilyen hatékony segítségre.

 

u.i.: Gézuka fiam sajnos nem volt otthon, ő telefonon keresztül osztotta a tanácsokat a testvéreinek, kitűnő csapatmunka volt.

Előzmény: pinguru (35939)