Törölt nick
2013.08.20
|
|
0 0
5260
|
Sziasztok!
Sátorvásárlásban szeretném a segítségeteket kérni. Olvastam a hozzászólásokat, de így könnyebb lenne nekem, ha valaki konkrétan tudna segíteni. Nem vagyunk (még egyenlőre) nagy sátorozók, de az elmúlt pár napot sátorozással töltöttük és nagyon megtetszett nekünk.
A mostani sátrunk 4 személyes, azt érthető módon már kinőttük. 2 felnőtt és 3 gyerek részére keresnénk sátrat. 8 személyesre gondoltunk, hogy a rengeteg cucc kényelmesen elférjen. Szeretném, ha 3 hálófülkés lenne. Használt és új (külföldről rendelt) sátor is érdekel. Ha tudtok kérlek segítsetek, hogy melyik márkát/típust válasszuk. Igazából nincs elképzelésünk sem a márkát, sem a formáját stb. illetően. Nekem a Skandika Daytona ill. a Skandika Torontó típusú sátrak teteszenek, de mintha azokról nem írtatok volna túl jókat. Ha megosztanátok velem néhány praktikus információt a sátorválasztással kapcsolatban, azt nagyon megköszönném, mert jelenleg egy picit elvesztem az információ rengetegben :-) Az árakat illetően is igen korlátozottak a lehetőségeink, de talán így nyár végén vagy majd ősszel belefuthatok valamilyen akcióba, csak már végre tudnám, mit keressek :-)
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, minden információnak nagyon örülök.
Szép napot mindenkinek! |
|