Alex Raps Creative Commons License 2013.08.16 0 0 82452

"Namost ha ez kipukkant, akkor az hogyismondjam, naiv elképzelés, hogy minden ugyanúgy lesz."

Az hogy "ezzel vége lesz a recessziónak" meg hogy "ugyanúgy lesz" az két külön mondat. Utóbbit én nem írtam le sehova, viszont Te ettől függetlenül kiválóan hivatkozol rá. :P

A recesszió vége azt jelenti hogy elkezdődik valami ami jobb lesz mint az utóbbi 5 év. Nyilván akkora foglalkoztatást ez nem teremt mint a 2006-2008 között kiborított pénz, de nekem bőven megfelelne a 2000. évivel azonos állapot is. :) 

"Ha valamelyik bank dönt így, az különösen vicces lesz."

Menjenek csak. Nem kell itt mindenáron szolgáltatni. Azt csak a zsidók láttatják a többséggel hogy bankok nélkül még a fű se. Jó. Menjenek csak. Persze nem fognak. ;) Viszont az dokumentált tény hogy a devizahitel - amely egész Európában bevezetésre került - csak nálunk volt ennyire drága. A drágasági sorban utánunk következő második legdrágább helyen Lengyelországban, átlagosan 20%-os volt a törlesztőrészletek növekedésének mértéke.

Ne is menjenek a bankok hanem inkább csak pusztuljanak innen. Gondolom láttad Te is hogy a "csőd szélén álló" OTP-nek az első féléves profitja csak 40 milliárd volt. Ebből a számból tudod hogy én mit látok? Azt hogy a többi bank is hasonlóan produkált csak eltüntette ilyan-olyan úton a nyereségét és nekem könyvelőnek ne mond hogy ez nem így volt. Mennyibe is fog fájni az a fajta idóta módon kitalált megmentés amelyet Orbánék akarnak? Számolj. 

Előzmény: tcaoe (82450)