Alex Raps Creative Commons License 2013.08.16 0 0 82446

Azért lenne vége, mert a recesszó közvetlen oka a tömérdek értékesítésben (értékesítési kínálatban) lévő lakóingatlan. Ezek pedig azért vannak ott ahol, mert a kiszámíthatatlan jövőtől való rettegést senki sem szereti, leginkább a konszolidált polgárság* nem. Amint konszolidálódik a hitelesek ezen részének a jövőképe azonnal eltűnik az ingatlanjuk a kínálatból mert eredetileg azért építették, hogy lakjanak benne. Ezt követően pedig a normalizálódott helyzetnek része az ingatlanokkal kapcsolatos beruházások, felújítások és korszerűsítések újbóli beindulása mert a lakosságnak mostmár lesz erre forrása és csak erre a három tényezőre van szükség ahhoz, hogy megszűnjön a recesszió.

Más: Látom hülye agytalan irigykedő stílusod még mindig a régi. :) A törlesztőrészletek 85-100%-kal emelkedtek, de az agyműködésed még mindig nem jutott el oda, hogy a 180 Ft-os és a 240 Ft-os (meg a 161 Ft-os és a 240 Ft-os) devizaárfolyam között messze nincs ekkora növekedés, tehát valamiféle intézményesített simli van. Az pedig nem releváns felvetés "hogyhát a CDS felár miatt" mert a bankok is elismerték** hogy nem volt deviza, ergo devizához kötődő cds felár felszámítása sem lehetséges.

Egyszerűen a bankok olyan pénzt kérnek ami nem jáér nekik, és hogy Orbánék nem elmeszelik őket hanem betérdelnek nekik ezzel a 180 Ft-os "megoldással", azt már rajtuk kérd számon és ne a devizahiteleseken. :)

 

 

*Tudod ez az a fajta hiteles akinek nincs 1 napos tartozása sem.

**Boróék kezdték el először szellőztetni egy devizahitelről szóló vizsgálat kapcsán, hogy annyi bankközi devizahitel nem is volt, mint amennyit nyújtottak a bankok. 

Előzmény: tcaoe (82445)