mamicska Creative Commons License 2013.08.13 0 0 4647

látszik, hogy mindenből annyit ehettek, amennyit akartok

 

egy hétig szoktam enni u.azt a kenyeret és nem érdekel különösebben, hogy milyen

15 éve u.olyan összetevőkből áll a reggelim és a vacsorám

 

reggelire 2 szelet korpás kenyér, margarinnal, hosszú feketével

vacsorára 2 szelet korpás kenyér, vajjal, egy-egy vékony szelet sajttal( trappista), egy-egy vékony szelet közönséges felvágottal - amilyenre jobbak rá sem néznek - paprika, paradics.

 

 

15 éve megfelel, mert nem érdekel, hogy mi van a tányéron - na most ha egy divatos rozs ( nem malátával festett!!) kenyérből fél szelet adja ki u.azt a súlyt. tehetnék rá fél szelet felvágottat és fél szelet sajtot - igaz? Netán rápakolom a 2-2 szeletet egy fél kenyérkére - de az valahogy hülyén fest.

 

ennyi és talán így érthető

( igyekszem a reggelin és a vacsorán megspórolni  a CH-t azért, hogy délben - ha éppen úgy adódik, akkor megehessek a hús mellé 15 deka krumplit. Rizst és tésztát soha. Kis krumpi vagy zöldségek, de ott már méricskélni kell.

 

nagy vonalakban...

muszáj igyekezni, mert a támogatást kockáztatom és én már fizettem évekig az inzulin teljes árát, ami havonta több volt, mint a nyugdíjam ( akkor még nem volt rajta támogatás, de ezt manapság megint elég könnyű elveszíteni, hála kormányunk emberséges hozzáállásának, amiért 3 havonta ellenőriznek és fenyegetnek, hogy húúúúúúúú csak 2 tizeden múlik a támogatása, maga bűnözik...stb.)

 

ennyi és ne kezdjen el senki magyarázni, hogy így a CH meg úgy a CH és blablabla, mert ez a cukor az én cukrom és mindenki a saját cukrának legjobb ismerője, Jobb, mint a diab. doki:)