sand. Creative Commons License 2013.08.12 0 0 46

nem csak neked, masnak sem kellene. ezt a nok jo elore felmerik,hogy ezzel az uzlettel ok csak veszitenek. ha megis egy ilyenbe szeret bele, akkor nem lesz rest elforditani a ferfit az elozo csaladjatol,gyerekeitol es kisajatitani. mert ez a termeszetes.

probaltam baratunkat beavatni a noi viselkedes eme rejtelmeibe, de nem fogta az adast.

mert ha ez egy 'mi lenne ha' topic akkor ezzel a gondolattal feltetlen erdemes lenne eljatszadoznia, hogy mi lenne ha az ahitott nonek o nem kellene gyerekestul? ha annak a nonek az o gyerekei nem az elso helyen lennenek? ami 100%. talan nem ahitozna utana ennyire, es ez jo kiindulopont lenne a jovore nezve is, amikor mas nokrol almodozik.

de csak annyit vett le az egesz mondanivalombol, hogy parvalasztasi tanacsokert jottem.:)

 

hozzatennem,hogy amennyire en lattam, tapasztaltam, a ferfiak ebben az elfogadasban sokkal jobbak. ugy ertem mas ferfiak gyerekeit konnyebben toleraljak uj kapcsolatban, mint nok toleralnak. noha a ferfiaktol sokkal tobbszor hallani hogy sose nevelne mas gyereket, a gyakorlatban megsem esik annyira nehezukre, es sokkal lazabbak ez ugyben mint a nok.

 

 

abban egyet ertek, hogy ha gyerekem lenne akkor en sem gondolkoznek uj kapcsolatban. hisz nekem is a gyerek lenne a legfontosabb, es egy idegen ferfi aki nem az apja,akarmennyire szeretnem is ,nem tudna vetekedni ezzel.mar pedig igy nem lenne jogom a nyakaba varrni a kolkeimet es meg kovetelzoni!! hogy ezt neki el kell fogadni. nem kell. valaszthat maganak egy fuggetlen not es egy egyenjogu kapcsolatot, amiben a nonek is o a legfontosabb. es meg is erdemli. ez a vilag rendje. nem kell az en elcseszett multam miatt senkinek lemondani errol a lehetosegrol.

igazabol ez haborit fel nagyon, hogy elvalt ferfiak es nok ugyanugy sorba allnak ujra a huspiacon, hogy ezt a csunya szot hasznaljam, es koveteleseik vannak. holott nyujtani mar nem tujak azt amit 2 fuggetlen tud egymasnak. nem mintha nem lennenek ertekes emberek mas teruleten, de a statuszuk mar nem ugyanaz, mint amikor ok voltak kezdo parkapcsolat es csaladteremtok. nekik mar volt egy lovesuk. ha elcsesztek akkor minimum valamifele alazattal es nagyrabecsulessel kene egy olyan tars fele fordulni, aki igy is elfogadja oket, nem pedig a koveteleseikkel es elvarasaikkal. sot, neha az az erzesem,hogy azt kepzelik hogy ezert nekik meg tobb is jar az elettol amiert ok szerencsetlenul jartak elsore. azt persze elfelejtik,hogy ok valasztottak.

Előzmény: nosztalgika02 (43)