nosztalgika02 Creative Commons License 2013.08.11 0 0 43

"ha nekem egy ferfi azt mondana hogy tudomasul kell vennem hogy a gyerekei az elsok, ugy rugnam ki mint macskat szarni!! ha meg engem valasztana a gyerekei helyett akkor meg azert, mert akkor meg egy fos jellem ha ilyen konnyen lemond roluk.

nem mintha az apasaggal barmi gond lenne, sot! de akkor mit keres nalam, meg mas noknel?! o mar valasztott maganak egy eletutat, azt hogy ferj es apa lesz. az lehet hogy nem fenekig tejfel neki, de illene ferfiasan vegigmenni ezen az uton."

 

Többerzer százalákos like!

Pont ezért volt az, hogy gyermekes pasas soha, semmilyen körülmények között se jöhetett volna szóba nálam. És ha a férjemmel valami történne, és egyedül maradnék a két gyermekkel, soha nem várnám el, és nem is szeretném, ha valaki be akarna lépni az apaszerepbe. Apa egy van, ha vele történne valami, akkor meggyászolnánk, és nekem biztos lenn pár év múlva valami kapcsolatfélém, de az az ÉN kapcsolatom lenne, eszembe se jutna egyáltalán BEMUTATNI a gyerekeimnek, nemhogy azt várni, hogy apaként elfogadják. Apa és anya csak egy van.

Előzmény: sand. (42)