Sziasztok!
Én jövőre tervezek menni Párgára a párommal.Semmit nem tudok a helyről, csak amit olvasok a forumokon és látok a képeken, de nagyon megtetszett. Én először az Apollon Travel katalógusában láttam, és már csak azért is megtetszett, mert a fakultatív programok is nagyon csábítóak, Korfura, Lefkadara, Kefaloniába kirándulás, 1 nyaralásból 4 helyen is lehetek:-) ez szuper:-)
A kérdéseim a következők lennének. Itt is beszélnek e magyarul a görögök? Motort lehet e bérelni? Az árak milyenek? Tavaly voltam Sartin tudom nem lehet a kettőt összehasonlítani, de ott szerintem nem volt drágaság...
Azért kérdezek ilyeneket, mert ezek nem derültek ki eddig, a beírásokból, hogy a fakultatív programok milyenek, vagy az árak milyenek, csak milyen apartmanok vannak és hol. Mondjuk nekem ez a legkevesebb...
Olvastam egy másik helyen egy forumozót...egy litániát írt Párgáról, nagyképűen felsorolta, hogy ő 10 év alatt bejárta egész görögországot és micsoda helyeken járt...de Párgáról, nem tudom, kicsit elég furcsákat írt, mindent drágállot, mindent végülis "leszarozott":-) rüviden, a strandok zsúfoltak, a városok, kisutcái zsúfoltak, sok az olasz, akik koszosak, mocskosat és nem tolerálnak senkit és semmit...kicsit rossz volt olvasni...
Van e idegenvezető akihez bármikor fordulhatok ha bajunk van....hova érdemes elmenni kirándulni....
Köszönöm a válaszokat előre is.Jah és ez a forumozó a másik helyen, szinte az összes tavernát, leszarozta, hogy a hús rágós, a hal ízetlen, az is rossz - ez is rossz.....:-)))