sz332 Creative Commons License 2013.08.05 0 0 37231

Köszi szépen, ez nagyon jó oldal. Különösen a fagyik tetszenek nagyon, mert nagyon  sportszerűtlennek érzem, hogy körülöttem mindenki tömi magába a jégkrémet, nekem meg jobb napokon egy Calippo jut (bár az is tele van cukorral, de legalább tej nincs benne :))

A keleti kaják bejönnek, és igazából soha nem voltam tőlük rosszul.

Még a teszthez annyit, hogy szerintem az is gond, hogy úgy kezdenek el az emberek diétát, hogy nem tudják, hogy mi a bajuk. Szóval mielőtt bárki nekiáll valami diétát csinálni, először jó, ha elmegy, és a szükséges vizsgálatokat elvégezteti (tejcukor érzékenység, glutén allergia, ételallergia teszt, candida teszt, stb.). Ezen teszteredmények birtokában lehet azt mondani valakinek, hogy ezt vagy azt a diétát próbálja, és az neki jó lesz. Nálam pl. a paleolit étrend az nagyjából fedi azt, amit a vizsgálat után ehetek, bár ugye a tojás nekem nem engedélyezett, a tejet minden formájában messzire kerülnöm kell, a paprikától nyers formában pedig rosszul vagyok. Szóval jó mérnök módjára először mérjünk, aztán vágjunk :)

Talán az is gond, amikor az emberek diétáznak, és azt gondolják, hogy ezt egy ideig csinálják, és utána lehet mindent úgy enni, mint "régen". A "betegeknek" annyiból könyebb talán, hogy nekünk nincs "visszaút", mert a "régi" étkezéstől rosszul vagyunk, az újtól pedig jól, tehát nincs a pakliban olyan, hogy majd a régi kaja jó lesz, mert nem lesz :)

Mégegyszer köszönöm a tippeket, várom a többiek hozzászólását is.

Előzmény: aagica (37228)