Ramóna1985 Creative Commons License 2013.08.02 0 0 748

Sajnos csótányt nem csak költözéssel lehet odatelepiteni. Haza lehet vinni, pl egy csomag liszt csomagolásában is, vagy az ásványvizes nejlonban, bárhogy. Főleg  a tizemeletesek -amik szemétledobósak, erősen fertőzöttek.- ha utána olvasol.

Érdekes, mert az előző lakhelyünkön, először a 10en laktunk, ott egy sem volt. Fél év múlva leköltöztünk a másodikra, ahol tele volt minden. Mivel én éjjel 2.30 kor járok dolgozni, bizony bizony láttam, hogy ki be rohangálnak az ajtó alatt, a lábtörlő alatt is vannak és nem csak nálunk, hanem az egész folyosón. Ezt megelőzően azt hittem, hogy vagy az alattunk vagy a felettünk levőtől jön. De nem, az egész szint tele volt. És akkor már az első és harmadik emeleten is lehettek, és talán még feljebb is, csak nem mindenki veszi észre.

Sőőőőt. Nem egyszer láttam a folyosón döglöttet valaki ajtaja elött, jó nagy megtermett példányt- amint nem lehet nem észrevenni- de senki nem tett , hogy ne legyen bogár. 

Mi is irtattunk lelkiismeretesen, de semmi. A lakóház is valami link céggel volt leszerződve, a gélezésnél én is ezt tapasztaltam-hogy egy egy pötty és ennyi.

Végül, az irtósrác árulta el,( mert a közös képviselő szerint MINDENKI irtat) hogy az elsőtől a negyedikig CSAK MI  meg még egy hölgy kért irtást. Mások is bogarasak, de sok nekik a 3 havonta kifizetendő 1400 ft., vagy épp most nincs rá pénze...- Elgondolokoztató....

Nem elfordulni kell, és a másikra mutogatni, vagy épp halgatni róla, hanem tenni ellene.

Sajnos , én hiába nem láttam mióta irtás volt, úgy érzem, lelkileg kiborultam miattuk.MIvel fél évig hiába próbáltuk irtani őket, és minden éjjel láttam őket, háááááááát....az biztos, hogy az embert lelkileg  tönkre teszik. Nem tudom mikor tudok úgy éjjel kimenni a mosdóba, hogy ,, ne nézzel körül" és akkor már a konyhába is, na meg akkor már a szekrényekbe is, meg a mosogató alá...... tehát, kész agyrém.Nem tudom, mikor tudok megnyugodni tőlük, és elfelejteni ezt a kényszeres ,, keresést".

Előzmény: Banyaci (747)