Székely István Gergő Creative Commons License 2013.08.01 0 0 1772

Tisztelt Fórumozók,

 

nevem Székely István Gergő, a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Politikatudományi intézete egy kutatócsoportjának vagyok a tagja. Egy tudományos vizsgálaton dolgozunk, amely keretében a Romániából származó, de külföldön élő személyek, köztük a Magyarországra átköltözött erdélyi magyarok problémáiról szeretnénk képet alkotni. Úgy véljük, a fórum látogatóinak tapasztalata nagy segítségünkre lenne a munkában, amennyiben szívesek lennének megosztani velünk annak néhány vonatkozását.

 

Amennyiben Ön beleillik a fentebb említett célcsoportba, arra szeretnénk megkérni, hogy töltse ki a  

https://www.surveymonkey.com/s/YTQMXBF 

címen elérhető kérdőívet. A kérdőív kitöltése nagyjából 12-15 percet vesz igénybe.

 

Biztosítjuk, hogy a válaszokat bizalmasan fogjuk kezelni, az Önök neve vagy személyes adatai semmilyen formában nem válnak nyilvánossá. A felmérés eredményeit kizárólag tudományos célra fogjuk felhasználni, a kutatási jelentés október 1. után lesz elérhető a következő címen: www.polito.ubbcluj.ro/ethnicmobilization/outcomes/research-reports

 

Amennyiben kérdéseik, megjegyzéseik, észrevételeik lennének a kérdőív bármely részletével kapcsolatban, kérjük, írják meg azokat az szekelyistvangergo@gmail.com e-mail címre.

 

Nagyon köszönjük, előre is, szíves együttműködésüket.

Székely István Gergő

Babeş-Bolyai Tudományegyetem Kolozsvár, Politikatudományi Intézet