*Steve Creative Commons License 2013.07.31 0 0 2507

fejlemény  mondjuk tőle tudom elvihette a közös felügyelet miatt  

nem megyünk bíróságra de lesz ügyvédi ellenjegyzés most leírják mit akarnak elvileg a törvényi minmum lesz lerögzítve és attól eltérünk meg a legfontosabbró a gyerek fejlesztési tornáról és úszásról döntöttünk  meg a gyerektartás összegéről ami kb a  törvény által is ítélt lenne viszont fix összeg    

csak ugye mivan ha elvesztem az állásom  és amit találok ott kevesebb a fizum ne értsük félre nem a gyerektől sajnálom csak mivan ha nem megy akkor a fix et behajthatják rajtam?

nem tudom evvel a majd megbeszéljük láthatással is bajom van miután elvitte a gyereket  azt mivel bizonyítom hogy megbeszéltük hogy láthatom a gyereket illetve el is vihetem ??

holnap láthatom egy cukrázdában  nagyszerű

attól fél hogy mivel közös a felügyelet és nincs papír hogy felkapom azt usgyi  de komolyan mi értelme lenne feljelent bíróság stb stb  mint apa eleve hátránnyal indulok akkor még tegyek hozzá egy ilyet  ? agyrém nem minősíteném 

kedden megyünk az én ügyvédemhez mert mivel süsü vagyok a joghoz mindenképp kell ő meg otthon van a családjogban  az exem is hozza a sajátját  azt csak kiokoskodják 

kérném majd a véleményeteket  köszönöm 

Előzmény: Törölt nick (2505)