fejlemény mondjuk tőle tudom elvihette a közös felügyelet miatt
nem megyünk bíróságra de lesz ügyvédi ellenjegyzés most leírják mit akarnak elvileg a törvényi minmum lesz lerögzítve és attól eltérünk meg a legfontosabbró a gyerek fejlesztési tornáról és úszásról döntöttünk meg a gyerektartás összegéről ami kb a törvény által is ítélt lenne viszont fix összeg
csak ugye mivan ha elvesztem az állásom és amit találok ott kevesebb a fizum ne értsük félre nem a gyerektől sajnálom csak mivan ha nem megy akkor a fix et behajthatják rajtam?
nem tudom evvel a majd megbeszéljük láthatással is bajom van miután elvitte a gyereket azt mivel bizonyítom hogy megbeszéltük hogy láthatom a gyereket illetve el is vihetem ??
holnap láthatom egy cukrázdában nagyszerű
attól fél hogy mivel közös a felügyelet és nincs papír hogy felkapom azt usgyi de komolyan mi értelme lenne feljelent bíróság stb stb mint apa eleve hátránnyal indulok akkor még tegyek hozzá egy ilyet ? agyrém nem minősíteném
kedden megyünk az én ügyvédemhez mert mivel süsü vagyok a joghoz mindenképp kell ő meg otthon van a családjogban az exem is hozza a sajátját azt csak kiokoskodják
kérném majd a véleményeteket köszönöm