Hartlein_K Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3395

Bruce Willisnek sokan tapsolnak, élvezik a színészi teljesítményét. De az életben senki sem bízná rá azon problémák megoldását, amiket a filmvásznon megold. Ámbár ez így biztosan nem igaz, mert ahogyan Izaura számára gyűjtöttek, Bruce Willist is lehet, hogy jó páran megbíznák a feladattal. Lásd a Terminátorból hogyan lett komoly beosztású politikus.

Számomra Egely György a fizika Bruce Willis-e. Ha szórakoztatni akarna, például átírhatná a könyveit operettnek, így adva munkát Győzikének és Kiszel Tündének. Ebben az esetben semmi bajom nem lenne vele. Legfeljebb, nem nézném meg a műveit.

Egely György sokszor akkorákat gurít, hogy az néha már szórakoztató, sőt még Teachernek is kiveri olykor a biztosítékot. Tudósnak nem kéne tartani, úgy ahogy azt teszik többen is. Én azt mondom, hogy aki hozsannázik neki, az kérjen tőle ingyen energiát, a kocsijába, a háza fűtéséhez, no meg ahhoz a computerhez amin ehhez a topichoz írja a hozzászólásait. Ha ezt tőle megkövetelnék, azt hiszem, hamar egy véleményen lennénk. Akik ebben a topicban "neki szurkolnak" nem értem, hogy miért nem várnak tőle eredményt? Miért nekünk kellene utána járni annak amit ő állít? Itt is lehetne valami olyasmit definiálni, mint az ártatlanság vélelme a jogban. Én például eltöprengtem azon, hogy lehetne-e kísérletet fabrikálni arra, hogy igazoljam azt, hogy nem létezik örökmozgó. Még nem tudom a választ. De az sokkal egyszerűbbnek tűnik, hogy ha valaki építene egyet és azt bemutatná. Legyen ez a személy Egely György, hiszen nincs se közel se távol aki jobban értene ehhez. Ebben szerintem nincs vita. Ha örökmozgó építésére írnának ki tendert nem is nyerhetné meg más , mint ő.

Ne értsen félre senki, nem fanyalgok. Ahogy a könyveiben* könnyed stílusban ír immár évtizedek óta a többletenergia kinyerésének lehetőségéről, meg az örökmozgók építéséről, ez alapján teljesen elvárható lenne. Nem?

* http://hu.wikipedia.org/wiki/Egely_Gy%C3%B6rgy#F.C5.91bb_m.C5.B1vei