Panka806 Creative Commons License 2013.07.14 0 0 4346

Sziasztok!

 

A segítségeteket szeretném kérni. A 4 hónapos kisfiam ma egész nap keservesen sírt ha meglátta a mellem, így nem is szopizott. :-( A nővére annak idején 5 hónapos volt amikor elutasította a cicit, de ő onnantól a lefejt tejet is csak álmában fogadta el, tápszerből is többet ki kellet próbálni, mire találtunk olyat amit elfogad. Mi lehet az oka a kicsi viselkedésének és mit csináljak, hogy újra szopizzon?

Tény: feszültebb vagyok az átlagnál, mert az apjuk most csak hétvégén van itthon, és a "nagy" (nincs még 2 éves) iszonyatosan rossz szoptatási időben. Pl.: kakaót locsol szét a kanapén, vagy gyümölcsöt ken rajta szét. Felmászik az asztalra és megpróbál leugrani, meg még sorolhatnám. Ilyenkor kénytelen vagyok rászólni hiába igényelné a kicsi, hogy csend legyen körülötte.

Fejni nem tudok annyit amennyit egyébként kiszopna, de ez a másik gyereknél  is így volt. Eddig is fejtem minden evés után, ma meg ugye csak fejtem, és sajnos nem sokkal fejtem többet, mint eddig (50 ml),  szóval ha nem szopizik, akkor sajnos el fog apadni a tej, csinálhatok bármi. Tegnapig az esti etetés után a nagy is kért tejcsit, de ma neki sem kellett, de azt nem mondta meg miért. Nem váltottam se tusfürdőt, se dezodort, se mosóport.