loculpotrivit Creative Commons License 2013.07.14 0 0 26174

Nagyon sok igazság van az előző napokban leírtakban.

 

Nekem személy szerint a tisztességtelen magatartással van a problémám, ha valaki hamisat árul, baromságokkal hülyíti az embereket, vagy kezdőket akar átverni mindenféle limitált szériás aranyozott kutyasz_r_al.

 

A numizmatikához speciális tudás szükséges, mint a foglalkozások legtöbbjéhez. Ebből lesz a pénz. Ha belegondoltok, az autószerelőnél, a a fogorvosnál vagy bárhol máshol megfizeted azt, hogy ért az adott szakághoz valaki. Ennek a tudásnak a megszerzése idő és pénz, aminek valahol meg kell türülnie, én nem sajnálom tőlük.

 

Hogy vannak olyanok, akik nem akarják, hogy a kereskedők vásároljanak, mert felverik az árakat... Ne vásároljanak a gyűjtők sem, és akkor tényleg olcsó lesz majd minden. Egész egyszerűen a kereskedői magatartás lényegéből adódóan (profitot termelnek) nem mehet el olyan messzire egy kereskedő sem, mint a gyűjtő, aki saját magának veszi az érmét. Az, hogy valaki nem engedhet meg magának bizonyos érméket, már más kérdés. Nekem is fájt a szívem a darabanth aukción lévő 10 dukátos erdélyi érmékért, de Istenem, nincs pénzem rá.