Rahed Lee Creative Commons License 2013.07.12 0 0 57342

Lehet, hogy én választottam bele, de eddig bármit vettem Budget márka alatt az pillanatok alatt leégett, eltörött, szétporladt, összezsugorodott, kicsorbult, megrepedt, megnyúlott, elgörbült stb.

 

Továbbra is tartom, hogy ipari hulladék a többi kuzinjával együtt. Mert az ok. hogy olcsó, de akkor azt is írják rá, hogy azért olcsó, mert gyakorlatilag használhatatlan. Persze nem állítom, hogy elvétve nem akad olyan beszállított termékük, ami még meg is érheti az árát és az 1 hetet, de ez szerintem már a hazardírozás kategóriája.

 

A Bosch esetében szerintem egy marketinges balfogás volt az ipari felhasználók körében bizonyított és jól hangzó márkanéven barkács kategóriát létrehozni. 100 emberből 80-nak szerintem fogalma sincs arról, hogy a kék és a zöld Bosch az két külön kategória. A makita jól csinálja Makita és Maktec. Vállalja a gyenge képességű rokont, de hangsúlyozza is a különbséget. Aki meg csak a termékkel találkozik és a marketing elkerüli, az nem is tudja talán, hogy ez egy cég. Nem árt a nagy testvérnek.

 

Nekem is van egy 25 éves 600W-os kék Black & Decker fúróm. Már kilóg a bele, de még mindig megy.

Előzmény: spapda (57332)