Hallgat - Lak Creative Commons License 2013.07.10 0 0 13

Örömmel konstatálom, h jó a humorod, már csak az első mondatodból is kiindulva. ( Ezt hagyjuk meg a gyerekesen viselkedő fórum törzsközönség tajainak ).

Tudod, a Te rekaciód is annyira jellemző volt, az előző hely szellemét idézve, h akarva-akaratlan, én is abba a sémába illően válaszoltam.

Most kapaszkodj meg, mert olyat írok, h keresztben elvágódsz : tehát van, amiben igazad van.

Először is, tényleg lehetne társalgós topick( bár ez azért mégiscsak a filmekről kéne, h szóljanak ), ha venné a fáradságot bárki is, h szóbaálljon a másikkal ( mint ahogy most  - tetszik vagy sem, az előzményeket figyelmen kívűl hagyva - mi is társalgunk ), reagáljon a másik szavaira. Kíváncsiságból meglestem az előzőekben említett topickot, és tetszett a kellemes légkör, az, h társalognak a filmről. Ez is lehet(ett volna)  ilyen.

Nem vettem magamra, feltétlen azt, amit írtál, csak kicsit tele a puttonyom azzal, ami itt megy. De elnézést nem fogok kérni :P

Az a számozás inkább hozzávetőleges mutató az ember ízlés-skáláján. Azért valljuk be - én legalábbis lebigyesztett szájjal beismerem - nem vok filmkritikus. Nem tudok szuperlatívuszokban beszélni a rendezői koncepciókról, a színészek megrendítő, vagy mindent elsöprő játékáról. Tetszik - nem tetszik, és, hogy miért, mi a saját vélemény róla. 

A kevés hozzászólásra tett megjegyzésem gonosz volt, azt az egyet sajnálom !

Azért egy fecske sem csinál nyarat. Nem fogok magammal beszélgetni itt, mert szeretem a filmeket.

 

Most én vok témába nem illő...

Előzmény: Törölt nick (12)