hsm27 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 4400

Szia!

 

Most olvastam a hozzászólásodat, lehet, hogy már nem is aktuális. Amit leírtál, az egy kis hibával leírt lelet. Ezt nem mint orvos, hanem mint anyuka írom neked. Az én lányom 16 éves, neki ASD és VSD, valamint billentyűelégtelenséggel született. 3 éves volt, amikor megoperálták, a VSD és az ASD madnem gyógyult, a billentyűelégtelenség még megvan, operációra vár, de egyelőre nem sürgős. Nem mondom, hogy olyan, mint korabeli társai, de kis korlátozással éli a kamaszok életét. Fizikai terhelhetősége minimális.

 

A te babádat is meg fogják operálni szerintem, és nem lesz szükség billentyűcserére, mert olyan szépen tudják plasztikázni, hogy majdnem olyan, mint az eredeti.

Mi a GOKI-ba jártunk 15 évig kontrollra, most csak a területi gondozóba járunk, ha operálni kell, akkor vissza a GOKI-ba.

 

Bízzál az orvosokban, tudják, mi a zörgés. A mi kezelőorvosunk 15 éven keresztül Dr. Kádár Krisztina volt, tök normális doki, magyarul beszél, és elmondja a teendőket.

 

Ha tudok valamit segíteni, akkor írj nyugodtan... Mivel ide nem szoktam feljönni, az e-mail címem: kiserika75@freemail.hu

 

Remélem, tudtam segíteni.

 

Üdv.

Előzmény: Qtwre (4398)