ati86 Creative Commons License 2013.07.01 0 0 2585

A Pamela Wentworth név nekem is feltűnt, hogy abban valami sántít, ugyanis vagy Pamela Barnes (Bobby volt felesége), vagy Rebecca Wentworth (Pamela édesanyja) a férje nevével. Pamela ráadásul nem Wentworth volt, hanem Barnes, pontosabban Hutch McKinney lánya. Ha jól tudom, az anyjának pedig csak a Rebecca volt a nevében, Pamela biztosan nem. Cliff lánya viszont Pamela Rebecca Barnes. Nála tényleg szerepel mndkét keresztnév, de ez is csak azért van, mert Afton, mikor megszületett Clifftől a gyermeke olyan 1985 elején, Rebecca tiszteletére nevezte el Rebecca Pamelának. Utána persze tudjuk, hogy Cliff nyomozásba kezd 1989-ben, mikor a kislány kb. 3 és fél éves, s akkor derül ki, hogy valószínűleg ő az apa.

Sajnos, vannak félrefordítások, de elég lett volna, ha Csankó Zoltánék megnéznek az 5.-6. évadból pár epizódot, hogy tisztában legyenek Rebecca Wentworth nevével.

Szerintem ez a katherine-es dolog is sántít, nem hiszem, hogy valóban meghalt volna, erről volt is valahol egy cikk, hogy Morgan Brittany nehezményezte ezt a fordulatot. Mindenesetre a készítők szerint még bármi megtörténhet, s valószínűleg Katherine megformálója is visszatérhet.

Mostanában kezdi újra természetes hanglejtéssel szinkronizálni Bobbyt Csankó Zoltán. 

 

Az emmás drogos, gyógyszeres vonal nagyon hasonlít a Tommy McKay-es részekre, s a tegnapi rész úgyszintén jó volt. Természetesen a mostani sorozat epizódjaival összevetve.

Előzmény: Plazma87 (2582)