rizsa31 Creative Commons License 2013.06.28 0 0 5017

 Szép eredmény (ebben valszeg a sorozatban szerepelt J. Dávid jegyei is benne vannak:), én is gratulálok.

Csak ne lenne olyan fellengzős a körítés...

   Amúgy csatlakozom hozzád, az a körítés kár, hogy odakerült. A "nekik üzenjük" kitétel helyett szerencsésebb lett volna valami ilyesmi: "reméljük sikerült pozitív benyomást tennünk azokra is, akik az osztályzatokkal mérhető eredményeket is nyomon követik", de igazán nem tudom, miért van szükség ilyen üzengetésre.

  1. Aki akarja, az megnézheti a suli honlapján az adatokat.
  2.  Ha egyszer azért alakult a Waldorf-iskola, hogy gyerekközpontú sulit teremtsen az odajáróknak, ahol nem a kimenet a legfontosabb, akkor miért kell túlságosan azokkal foglalkozni, akik a jegyeket firtatják? (Nem mondom, hogy nem fontosak a jegyek, de inkább annak, aki továbbtanul. Bennem inkább az merül fel ilyenkor, hogy mennyire kevés lehet az a diák, aki a Waldorfos 12 évével elhelyezkedik vmilyen. szakmában (pontosabban: szakképesítést igénylő munkakörben).

meg ha nekik nem fontos, akkor miért írják ki kb 5 perccel a közép szóbelik vége után??:)

    Nem néztem meg a suli honlapját, lehet, hogy ugyanaz van ott is kiírva. Ez alapján csak annyit mondhatunk, hogy a FB-oldalt szerkesztőnek fontos az osztályzatok, pontok eredménye, nem?

    Egyébként abból, hogy az országos átlag rosszabb az övéknél, többféle következtetést is levonhatunk. Pl. hogy jobb jegyeket ér el az, aki egy évig csak az érettségi tárgyakra készül. Amit egyébként nagyon jó lehetőségnek gondolok!!, bár azzal jár, hogy egy év elmegy rá az életedből, lsd. J. Dávid is 20 évesen érettségizett (gondolom a másik év a 7 éves kori sulikezdésre ment el).

Előzmény: valamokka (5016)