Zsofika69 Creative Commons License 2013.06.28 0 0 96

rendben. szerintem fejezzük itt be. én is bocsánatot kérek, ha bárkit megbántottam. elsősorban nem a betelepültekről szól ez a topik, bár 8mint látható volt9 megvan a véleményem, de a tárgyhoz kevésbé tartozik, ez igaz. elsősorban a város vezetésére haragszom és hangsúlyoznom kell, hogy nem csak ez miatt az ügy miatt. ez már csak hab a tortán az elmúlt 5-6 évhez mérten.

még egy utolsó megjegyzés és tényleg megyek, és ezt is csak azért mert szeretem helyére rakni a dolgokat:

-a szituáció a következő: 2013 februárvége. Klárikát végigviszik az összes intézményen, megmutatják neki leendő "munkahelyeit"(ha lehet ilyen bénán fogalmazni). Már mindenki tudja mi lesz, valójában (néhány jóakaró belső ember által) a konyhások is tudják, de nem hivatalosan, mivel senki nem mondja el neki, sőt, sunyi mód terelnek, hazudoznak, össze-vissza beszélnek. Klárika megjelenik a konyhán és többedmagával közli, hogy szóba került az , hogy a náyr folyamán a Kossuth Zs iskolából lesz megolda a szállítás, amennyiben a napközis konyhát fel kell újítani. A nagykoyha élelmezésvezetője ("anyuka") közli, hogy ez nembiztos, hogy jó ötlet, mert  kossuth Zs.  konyha ekkora teljesítményre nem alkalmas. Klária visszakérdez:

- Miért te már voltál kint ott?

(WTF????????????????????????)

 Szóval a kossuth Zs konyhát indulása napján odacsatolták a központihoz, tehát anyuka az aki az elejétől kezdve működteti. Na most Klárikának annyi felkészültsége nem volt, hogy ezt tudja, ráadásul ha már kivitték oda őt, miért nem lehetett mondjuk megállni a központi konyhán, felvenni "anyukát", hogy akkor jöjjön ki és mutassa már meg az egészet. (Ja bocs, persze, mert fogalmuk sem volt arról, hogy anyuka üzemelteti) És ez a felkészületlenség jellemzi az egész hivatalt A-Z-ig majdnem minden téren. És ezért vagyok dühös, mert lehetett volna ezt szépen, okosan, ügyesen, és mindenki meg lett volna elégedve, mind a dolgozók, mind az intézmények, akik most be vannak szarva, hogy mi lesz /  az iskolaigazgatók, akik évzárón külön beszédet mondtak anyuka érdemeiről /  az óvodások dabas-szőlőből, akikazért bementek az utolsó napokban  a konyhára, hogy megköszönjék az elmlt 25 évet / a másik iskolaigazgató, aki a tanároknak rendezett évzáró különbulira is behívta anyukát, akit vastaps és könnyek fogadtak.

Kívánom Klárikának is a hasonló sikereket, érdemeket, meg azt, hogy roskadozzon búcsúajándékoktól a garázsuk, és hogy húsz év múlva ugyanilyen emlékekkel mehessen nyugdíjba. Addig még sokat kell tennie. Kívánom, hogfy sikerüljön. tényleg. Már csak a saját gyermekem miatt is.

szép napot mindekinek, búcsúzom

Előzmény: yre19 (95)