Zsofika69 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 88

Nem tudom ki kit ismer, nem is érdekel ebből a szempontból. Nem összeveszni akartam másokkal, hanem mások szemét felnyitni: ez így ahogy itt megy Dabason, nem tisztességes eljárás. Még mindíg nem látok ellentmondásokat az írásomban, azt hiszem egyszerűen nem jól értelmezi őket. Nem arra hagyatkozom,k hogy ki mit beszél a városban (egyébként rengetegen beszéli ugyanazt-ha már erről van szó), hanem utánajártam dolgoknak, nem is kevés időt szentleve ennek,. A legelső kommentem például még márciusban íródott, de folyamatosan követtem az eseményeket és így lett csak páér hete felrakva frissítve. Nam adfok a szóbeszédre, utánanézek. Igeneis pászotr úr ötlete volt ezt konkrétan tudom, de teljesen mindegym, hogy kié, valakik úgy döntöttek, hogy nem készültek fel, és most ez van.

 ----a reklámozásról: nem vagyok hülye, de úgy látszik még mindíg nem érti: arról beszéltem, hogy az ittenieket buzdítják, hogy menjenek Erdélybe és költsék ott a pénzüket, én meg ha kimegyek lenéznek, leköpnek, stb. én vigyem ki a pénzem, ők meg itt esznek ingyen? akkor most kérek néhány napot, és utána fogok járnui, hogy az elmúlt mondjuk 5 évben mennyibe került nekünk Barót meg Zenta. Hogy a mieink mit csinálnak ott? Nem tudom, mert csak az a kb 50 csókos mehet ki, akik nyalogatják egymásnak. őket lehet, hogy elviszik ingyen, és még azt is el tudom képzelni, hogy mit művelnek kint, ja és miért?  mert már ugyanolyanokká vedlettek mint azok. Normál, átlag dabasi lakosok többsége nem megy de nem is akar odamenni, mert már elege van abból, hogy minden róluk szól. Mert itt mindenféle külsűségre van pénz, csak a lényegre nem. Nándorfehérvári diadal emlékmű meg minden, az iskolában meg nincs szék szeptemberben kezdésre és a szülők veszik. Meg kisvonat, meg ilyen olyan hagyományörzés, mindenre van pénz, ami külsőség. Soroljam még?

-----

milyen illetékesnél álljak ki? mi értelme volna? ezek politikai döntések, nem tehetek semmit, ismtélem, csak a véleményemet szeretném közölni, amíg úgymond szabad országban élünk. (Már nem sokáig)

------------------

sok sikert a krumplipuculó vásárláshoz, nem olcsó mulatság.

Előzmény: yre19 (82)